Am selectat 5 ceasuri smart atrăgătoare pentru femei

Am ales 5 ceasuri smart stilate pentru femei
Distribuiți
LinkedIn

Inteligentele, resp. smart, ceasurile nu trebuie să fie în avansatul secol 21 exclusiv un accesoriu sport. Dovada acestei afirmații sunt în special ceasurile smart de damă, care atrag atenția nu doar prin multitudinea de funcții dar și prin designul elegant.

Conținutul articolului

Care ceas smart de damă să alegem?

Cinci dintre atrăgătoarele ceasuri smart am ales dintre modelele Apple, Michael Kors, Xiaomi, Samsung și SMART.

Ceasul smart Apple Watch SE

Selecția noastră începe cu modelul unisex din producția Apple. Ma exact avem în minte Apple Watch SE, care va suprinde plăcut viitoarea posesoare nu doar cu prețul ineteresant, dar și cu o serie de caracterisitici practice și utile.


Menționatele ceasuri smart
middle-class sunt disponibile în două dimensiuni – 40 și 44 mm. Deja la primul contact impresionează prin design de calitate, care este exprimat prin aluminiu reciclat, ceramică și safir. Datorită faptului că ceasurile inteligente  Apple Watch SE dispun de un microfon încorporat și de difuzor, prin intermediul lor rezolvați atât apelurile telefonice cât și mesajele vocale.

Printre funcțiile axate pe un stil de viață sănătos, nu putem să nu menționăm posibilitățile de monitorizare a caloriilor arse, valorile metabolice sau a frecvențelor inimii. Și întrucât atenționăm asupra modelului Apple Watch SE în contextul ceasului smart pentru femei, nu putem omite nici funcția de monitorizare a ciclului menstrual.
 

Ceasul smart de damă Michael Kors MKGO

Un loc în lista noastră a câștigat și ceasul smart de damă Michael Kors MKGO. De ce? În afară de faptul că, compania Michael Kors este în rândul doamnelor în general extrem de populară, impresionează și ceasul său inteligent MKGO prin prezentarea simpatică, funcțiile accesibile și designul general. Cuvintele noastre sunt întărite de exemplu de măsurarea activităților zilnice, microfon, controlul muzicii, monitorizarea activității inimii sau notificările smart.  Toate acestea sunt ascunse în spatele unei carcase din aluminiu și a unui ecran tactil cu geam mineral.
Ceas smart roz de damă Michael Kors

Ceas smart Xiaomi GTS Gold

Ceasul Xiaomi GTS l-am putea numi cu ușurință ca un ceas smart ieftin, care vă va surprinde printr-un design extrem de elegant. Și aceasta va fi în special prin designul său auriu, care împreună cu o curea delicată țintește la publicul feminin.

Ceasul inteligent
Xiaomi GTS Gold dispune de un displei AMOLED de 1,65 inchi cu o rezoluție excelentă de 348 x 442 a 341 ppi. Este compatibil cu iOS și Android și la o utilizare normală bateria va rezista, fără a fi necesară încărcarea, chiar și 2 săptămâni. Printre funcțiile sale disponibile deosebit de interesantă este în special măsurarea fiabilă a ritmului cardiac.

Ceasul inteligent Samsung Galaxy Watch 42 mm Rose-gold

Din selecția noastră de ceasuri inteligente atrăgătoare de damă nu poate lipsi nici modelul inteligent Samsung Galaxy Watch 42 mm în culoarea aurului roz – și asta imediat din două motive. În timp ce primul este designul extrem de reușit, atunci al doilea sunt funcțiile deosebite, care își găsesc utilizarea și în timpul unei zile obișnuite.
Numire specială merită de exemplu măsurarea tensiunii, monitorizarea rezultatelor sportive sau o privire de ansamblu asupra caloriilor arse. Categoric merită menționate și navigația încorporată, măsurarea calității somnului și posibilitatea de asculta muzică fără telefon.
Ceasul smart atrăgător pentru femei Samsung Galaxy Watch în design aur roz.

Ceas smart ieftin marca SMART

La final am păstrat un mic spațiu și pentru ceva mai simplu și un preț semnificativ mai accesibil. Doamnele, care nu țin cont de cele mai moderne apariții și multitudinea de funcții, cu siguranță vor fi satisfăcute de ceasul smart ieftin marca SMART. Îl puteți asocia cu sistemul de operare iOS și Android, în timp ce se vor bucura de pedometru, monitorizarea activității cardiace, posibilitatea caloriilor arse sau a notificărilor smart.

V-a plăcut articolul? Nu uitați să-l distribuiți

Distribuiți

Cele mai noi articole