Ceasurile Bering: minimalismul inspirat de frumusețea arctică

Ceasurile Bering fac referire cu mândrie spre originile lor glorioase
Distribuiți
LinkedIn

Intersecția dintre designul danez minimalist și durabilitatea maximă. În cei 15 ani de existență a ceasurilor Bering, ceasurile atemporale Bering au câștigat favorurile extraordinare ale clienților. Acest lucru se datorează designului lor elegant și la modă, cu detalii sofisticate, materialelor de calitate superioară și prețurilor accesibile. Dacă și tu ești în căutarea unui ceas de calitate, arătos, care să nu-ți rupă bugetul, concentrează-te cu noi pe marca Bering.

Conținutul articolului

Povestea interesantă a mărcii Bering

Se poate spune că povestea tânărului brand danez are două începuturi. Primul este anul 1728, când un marinar danez în serviciul rușilor, Vitus Bering, a pornit în periculoasa sa explorare a Oceanului Arctic. Pe lângă faptul că a descoperit și a descris părți ale Arcticii necunoscute până atunci, a fost primul care a traversat strâmtoarea Bering, care îi poartă și astăzi numele. Și ceasul Bering îi poartă, de asemenea, numele. De ce?

Monument dedicat lui Vitus Bering
Sursa: Wikipedia

Înființarea mărcii Bering

La exact 280 de ani după Bering, un alt aventurier danez, Rene Kaerskov, a aterizat pe suprafața înghețată a Arcticii. Încântat de puritatea și simplitatea spațiului alb nesfârșit, s-a întors în Danemarca cu o nouă viziune de afaceri: să producă ceasuri calitative care să fie la fel de frumoase ca însuși Arctica înghețată. Împreună cu partenerii săi de afaceri, a fondat un nou brand de ceasuri în 2008. Numele Bering se potrivea perfect în conceptul său filosofic și de design.

Cum sunt ceasurile Bering?

Marca daneză Bering poate fi clasificată ca fiind una dintre cele mai luxoase companii de ceasuri de modă. Principala semnătură a producătorului este un design simplu, dar unic și de neocolit. Acest lucru merge mână în mână cu o calitate construită pe materiale de calitate superioară și o manoperă de precizie.

Conceptul de design al ceasurilor Bering

Caracteristica cheie a ceasurilor Bering este designul lor minimalist și atemporal. Cadranele monocrome necomplicate sunt, de obicei, echipate cu un cadran simplu sau cu indici cu puncte și cu semnătura producătorului. Piesele selectate se mândresc cu carcase ultra-subțiri care nu depășesc 5,5 sau 6 mm în grosime. Unele ceasuri Bering pentru femei se disting printr-un cadran curat, fără indici. Există, de asemenea, modele cu decorațiuni elegante, cristalele Swarovski sau zirconii cubice fiind deosebit de populare.

Dintre culori, predomină tonurile de bază și naturale, cum ar fi albastru, verde, alb sau negru. Ceasurile Bering pentru bărbați pot fi un pic mai complicate. Există, de asemenea, modele cu mai multe subcadrane sau o lunetă rotativă, dar acestea păstrează întotdeauna un design minimalist și elegant. Cele mai multe ceasuri sunt prevăzute cu brățară din oțel, dar există și modele cu curele clasice din piele. Deosebit de populară este eleganta mișcare milaneză din oțel.

Ceas Bering 14539-363

Parametrii tehnici ai ceasurilor Bering

Bering acordă o mare importanță selecției de materiale de calitate superioară. Se utilizează oțel chirurgical inoxidabil, titan și ceramică. Cadranele sale sunt acoperite cu cristale de safir. Astfel, ceasurile Bering se mândresc cu o durabilitate ridicată și o durată de viață lungă. Majoritatea ceasurilor din cataloagele mărcii sunt acționate de o mișcare cu cuarț Miyota, dar există și ceasuri solare Bering echipate cu o mișcare Seiko.

Rezistența la apă este de 30, 50 sau 100 m, ceea ce este mai mult decât suficient în cazul ceasurilor elegante și la modă. Mâinile și indicii sunt, de obicei, dotate cu luminozitate. Ceasurile Bering sunt simple din punct de vedere funcțional – cea mai comună caracteristică este afișarea datei sau a zilei săptămânii.

Unde sunt fabricate ceasurile Bering?

Marca Bering are sediul în Danemarca, mai exact în orașul portuar Abenra. Ceasurile sale sunt fabricate în China și echipate cu mișcări japoneze.

Cât costă un ceas Bering?

Ceasurile Bering sunt printre cele mai accesibile. Cele mai ieftine modele pentru femei pot fi cumpărate de la 500-600 de RON, în timp ce prețurile de catalog ajung la aproximativ 1500 RON.

Care este stilul de ceasuri Bering?

Hodinky Bering sa radia do kategórie módnych a elegantných. Využijete ich na bežné denné nosenie do práce aj na formálne či spoločenské udalosti. Dobre si rozumejú s ležérnejšími outfitmi a vyniknú aj v kombinácii s košeľou či sakom.

Alte produse din catalogul mărcii Bering

Deși ceasurile sunt în centrul atenției producătorului, în cataloagele sale puteți găsi, de asemenea, bijuterii din oțel de bun gust la prețuri foarte rezonabile. Acestea sunt caracterizate de un design minimalist danez care încorporează linii clare și o gamă largă de posibilități de combinație. Colecțiile pentru femei includ inele, brățări și mărgele, precum și cercei cu cercei sau cercei cu cercei. Gama de bijuterii pentru bărbați include inele și brățări. Bijuteriile și ceasurile Bering sunt ușor de combinat și se completează reciproc cu gust.

V-a plăcut articolul? Nu uitați să-l distribuiți

Distribuiți

Cele mai noi articole