Cele mai renumite mărci de ceasuri pentru femei la prețuri accesibile

Vă prezentăm cele mai renumite mărci de ceasuri pentru femei
Distribuiți
LinkedIn

Lumea ceasurilor este complicată și greu se orientează în ea.  În plus, încă se adresează în primul rând sexului puternic, pornind de la presupunerea că femeile sunt mai puțin interesate de ceasuri. Prin urmare, găsirea unei mărci de încredere și de calitate care vinde ceasuri pentru femei la prețuri accesibile poate fi o provocare. Având în vedere acest lucru, am decis să rezumăm următoarea prezentare generală. Posibil ca ceasurile acestor mărci să nu aibă amprenta luxului, dar nu le lipsesc calitatea și stilul ușor de utilizat.

Conținutul articolului

Ceasuri damă Michael Kors

Michael Kors este o marcă americană de modă de top, fondată și condusă de celebrul designer cu același nume. Creațiile sale sunt considerate sinonime cu gustul și eleganța. Le-au făcut celebre precum Jennifer Lopez, Heidi Clum și Michelle Obama.

Deși Michael Kors nu este un producător tradițional de ceasuri, ceasurile de modă sunt extrem de populare. Grupul Fossil este responsabil de producția acestora, care le echipează în cea mai mare parte cu mișcări japoneze Miyota. Gama include atât ceasuri clasice analogice, cât și ceasuri inteligente. Michael Kors se mândrește în special cu designul, care este sofisticat până la ultimul detaliu și foarte elegant. Ceasurile din atelierul său sunt realizate în cea mai mare parte din oțel chirurgical și sunt echipate cu o brățară metalică în culoarea metalului prețios. Finisajul din aur roz este foarte popular, adesea combinat cu cristale de sticlă care căptușesc cadranul.

Ceasuri damă Tommy Hilfiger

Ceasuri damă Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger este unul dintre cele mai cunoscute branduri de lifestyle din lume. Din 1985, aduce pe piață produsele sale clasice în stil american, cu o notă modernă.

Ceasurile de damă Tommy Hilfiger sunt extrem de sofisticate și se potrivesc cu aproape orice ținută. Gama include modele foarte elegante, cu finisaje din metale prețioase, precum și clasicele minimaliste cu cadrane monocrome și curele din piele. Toate ceasurile Tommy Hilfiger sunt proiectate și fabricate de compania elvețiană Movado, care le echipează cu mișcări japoneze.

Ceasuri damă Daniel Wellington

Marca de ceasuri Daniel Wellington are rădăcini suedeze și este prezentă pe piață abia din 2011. Cu toate acestea, a luat cu asalt lumea ceasurilor și, datorită marketingului său excelent, a fost desemnată compania cu cea mai rapidă creștere din Europa în 2017. Clienții cumpără foarte mult ceasurile Daniel Wellington și le plac.

Marca Daniel Wellington este construită atât pe minimalismul funcțional, cât și pe cel al designului. Ceasurile DW sunt simple indicatoare de timp și ai căuta în zadar orice complicații în ele. Producătorul le echipează cu mișcări japoneze. Designul este la fel de simplu și atemporal ca și funcționalitatea. Cadranele monocrome sunt de cele mai multe ori împodobite doar cu logo-ul mărcii. Pe lângă brățările metalice, ceasurile de damă Daniel Wellington sunt de obicei echipate cu brățări din nailon sau textile.

Ceas damă Fossil

Ceasuri damă Fossil

Dacă menționăm mărcile de ceasuri pentru femei, nu trebuie să uităm de compania Fossil Watch, care este pe piață din anul 1984. A fost fondată de frații Tom și Kosta Katsotis în Texas, SUA. Deși astăzi în portofoliul Fossil se găsesc genți de mână, bijuterii, ochelari și alte accesorii, brandul și-a început activitatea doar în fabricarea de ceasuri.

Ceasurile Fossil sunt considerate a fi de înaltă calitate, dar la prețuri bune. Brandul are studioul de design în Biel, Elveția, și echipează ceasurile cu mișcări japoneze. Alături de ceasurile analogice, a reușit deja să aducă pe piață modele inteligente. În ceea ce privește designul, ceasurile de damă Fossil sunt foarte diverse. Producătorul se bazează pe această diversitate, care urmărește să atragă un public larg de femei. În ofertă veți găsi modele elegante complet metalice, modele clasice simple, precum și ceasuri cu design sofisticat, cu aplicații care atrag atenția.

Ceasuri damă Festina

Marca Festina de ceasuri a fost fondată în anul 1902 în Elveția. Ulterior, sediul central al companiei a fost mutat în Spania, dar centrul de producție a rămas în superputerea orologieră. Marca Festina apare în mod regulat cu produsele sale pe listele celor mai bune ceasuri întocmite de pasionații de ceasuri din lume.

Marca Festina oferă o combinație de calitate excelentă și prețuri accesibile. Își fabrică ceasurile în Elveția și le echipează cu mișcări japoneze. În segmentul ceasurilor pentru femei, colecțiile Boyfriend și Mademoiselle sunt cele mai bine vândute pe rafturi. În ceea ce privește designul, ceasurile de damă Festina pentru femei sunt foarte variate, în principal în modele complet metalice. Acestea trec de la clasicele minimaliste la culori atrăgătoare, detalii complicate și cadrane colorate. Majoritatea modelelor rămân la un stil clasic spre elegant.

Ceasuri damă Citizen

Citizen este un ceasornicar japonez care este prezent pe piață de peste 100 de ani. Compania a fost fondată în 1918 și în prezent își vinde ceasurile în peste 130 de țări din întreaga lume. Marca Citizen este cunoscută pentru faptul că își fabrică ceasurile în interiorul fabricii, de la componentele individuale până la asamblarea finală. În ceea ce privește tehnologia, inovația sa Eco-Drive cu energie solară este foarte populară.

Ceasurile de damă Citizen sunt cunoscute pentru combinația lor de calitate superioară, design sofisticat și tehnologie inovatoare. Producătorul le echipează cu mișcări din atelierul propriu, de cele mai multe ori cu acționare solară. Majoritatea modelelor au un design clasic spre elegant, dar există și ceasuri sport pentru doamne cu dotări funcționale foarte bune.

V-a plăcut articolul? Nu uitați să-l distribuiți

Distribuiți

Cele mai noi articole