Ediții de top ale ceasurilor Festina, care au cucerit inimile clienților

Vă prezentăm cele mai bune ediții ale ceasurilor Festina
Distribuiți
LinkedIn

Un brand care merge dincolo de modă și stabilește tendințe pe care alții le vor urma. Festina este sinonimă cu eleganța, funcționalitatea, stilul și sportivitatea în lumea orologeriei. Ea aduce valori împărtășite de toți, indiferent de sex, origine sau cultură. Ceasurile Festina sunt concepute pentru utilizatorii care caută o calitate excelentă la un preț rezonabil. Care dintre colecțiile acestui producător popular au câștigat cei mai mulți fani? Vă prezentăm o trecere în revistă a edițiilor de top de marca la Festina.

Conținutul articolului

Pe scurt despre marca Festina

Festina face parte din Festina Group, care include și alte mărci de succes, precum Lotus, Calypso și Jaguar. Compania are sediul central în Barcelona, dar Festina are, de asemenea, centre de producție în Elveția și Asia. În lumea orologeriei, a fost responsabil pentru mai multe inovații. I se atribuie popularizarea cromului, a titanului și chiar a afișajului fazei lunare. Numele ei este asociat cu lumea ciclismului și cu chipul celebrului Gerard Butler, care este în prezent principalul ei ambasador.

Festina este una dintre mărcile cu cea mai rapidă creștere din industria orologieră contemporană. Este reprezentată în 90 de țări din întreaga lume. Statisticile sale actuale se ridică la 5 milioane de ceasuri vândute anual. În fiecare zi, mai mult de 13 mii de clienți cumpără atât ceasuri pentru bărbați cât și ceasuri Festina de damă. Care sunt edițiile pe care le aleg cel mai des?

Ediții de top Festina

Festina are ambiția de a se adresa cu ceasurile sale întregului spectru de clienți, de la pasionații de sport, la oamenii moderni din mediul urban, la bărbații și femeile cu gust pentru modă și tendințele actuale. În prezent, aceasta se desfășoară în 14 ediții. Vă oferim o prezentare generală a celor mai populare.

Festina Chrono Bike

Marca Festina și-a legat numele de lumea ciclismului încă din 1992, când a devenit cronometrul oficial al Turului Franței. Primele modele ale emblematicei ediții Festina Chrono Bike au văzut lumina zilei încă în 2003. De atunci, Festina a lansat noi linii de ceasuri de ciclism în fiecare an cu o regularitate de fier. Colecția Chronograph este, de asemenea, cea mai bine vândută ediție a mărcii. Acesta se caracterizează prin calitatea sa înaltă și prin designul sportiv distinctiv. Festina se străduiește să aducă în fiecare ceas detalii interesante inspirate de elemente ale bicicletei.

Una dintre cele mai faimoase ediții de ceasuri Festina - Chrono Bike

Festina The Originals

Cu ediția The Originals, Festina anunță o întoarcere la rădăcinile sale, adică la un puternic spirit sportiv. Primele modele din această colecție au fost aduse pe piață de către producător abia în 2017. Acestea ies în evidență prin curelele lor distincte, viu colorate, din piele sau cauciuc, care se potrivesc perfect cu detaliile cadranului. Bineînțeles, modelele sportive dispun de un cronograf, de mai multe subcadrane sau de o lunetă care servește drept tahimetru. Interesant este faptul că producătorul a adus în cadrul acestei colecții și o gamă de ceasuri de scufundări de înaltă calitate. Le-a introdus sub numele Festina The Originals Diver și le-a ridicat rezistența la apă până la 20 m.

Elegantul ceas din ediția Festina Titanium

Festina Titanium

Ceasurile cu un design clasic elegant și extrem de rezistent au fost introduse de Festina în colecția sa de Titanium. Dacă sunteți în căutarea unei piese care va rezista în ciuda tendințelor modei și a utilizării zilnice, aruncați o privire la această ediție excepțional de consistentă. Caracteristica acestui ceas este titanul, un metal extrem de durabil și ușor. Popularitatea titanului se bazează, de asemenea, pe proprietățile sale hipoalergenice și pe conductivitatea termică scăzută, care asigură confortul la purtare. Carcasele din titan ale modelelor din această ediție sunt completate de curele din piele sau brățări din titan.

Festina Classic

O altă ediție a marca Festina extrem de populară se remarcă prin designul său clasic, uneori chiar retro sau vintage. Clasic în sensul Festina înseamnă eleganță, practicitate simplă, culori de bază, detalii metalice și piele de înaltă calitate. Nu veți găsi gadgeturi funcționale sau superfluități de design pe ceasurile Festina Classic Edition. Cadranele nu sunt supraîncărcate, așa cum se întâmplă de obicei la ceasurile contemporane. Datorită acestui fapt, ele oferă o claritate foarte bună și o citire ușoară a timpului. Un mare plus al modelelor din această ediție este și prețul foarte rezonabil.

Dacă nu v-ați identificat cu niciuna dintre edițiile de top Festina descrise mai sus, vă recomandăm să aruncați o privire la alte colecții populare ale acestui brand popular. Cunoscătorii de cronografe sportive vor găsi, de asemenea, ceva pe placul lor în ediția Festina Chrono Sport. Iubitorii de lux vor fi impresionați de excelența în materie de design a ediției Festina Prestige. Și, în cele din urmă, există ediția diversificată Festina Multifunction, cu ambiția sa de a satisface nevoile diferiților utilizatori.

V-a plăcut articolul? Nu uitați să-l distribuiți

Distribuiți

Cele mai noi articole