Ceas Iron Annie: Ceas de aviație de calitate germană

iron-annie-title
Distribuiți
LinkedIn

Stilul vintage, referințe în domeniul de aviație, măiestrie înaltă și estetică perfectă de prelucrare. Ceasurile Iron Annie se mândresc cu o combinație de atribute care vor mulțumi nu numai pasionații de aviație și ceasuri de înaltă calitate, ci și purtătorii obișnuiți cu gust pentru stilul clasic. În următorul articol, vom arunca o privire mai atentă asupra acestei linii de ceasuri germane de înaltă calitate, cu o istorie bogată.

Conținutul articolului

Din povestea Iron Annie

Brandul lider Iron Annie este pe piață abia din 2017. Cu toate acestea, prin designul și tehnologia sa, acesta urmează direct experienței de lungă durată în ceasuri a companiei Pointtec.

Inspirație în istorie

Rădăcinile istorice ale brandului Iron Annie sunt indisolubil legate de forțele aeriene germane. Numele „Iron Annie” în sine a fost o desemnare pentru aeronava germană Junkers Ju 52. Avionul de transport, fabricat în Germania încă din anii 1920, a fost sinonim cu un design impresionant, robustețe, durabilitate excepțională, calitate și fiabilitate. A fost folosit în principal în operațiuni civile în timpul celui de-al Doilea Război Mondial și a câștigat o mare popularitate. Principalele sale atribute sunt în același timp inspirația pentru ceasul Iron Annie.

Din istoria brandului

Ceasul Iron Annie în sine a fost lansat în 2017 de către Pointtec. Este aceeași afacere de familie care a introdus ceasurile Junkers în 1996, Zeppelin 6 ani mai târziu și ceasurile Bauhaus în 2019. Iron Annie a devenit succesorul direct al ceasului Junkers, care a fost inspirat inițial de la luptătorii germani cu același nume..

Caracteristicile ceasurilor Iron Annie

În general, ceasurile de aviație Iron Annie se caracterizează în principal prin design robust, durabilitate ridicată, calitate care garantează fiabilitate și inovații tehnice. Această combinație de parametri reproduce moștenirea aeronautică a predecesorului lor, JU52. Toate bărbătești ceasurile Iron Annie sunt fabricate de un producător german care pune accent pe un raport bun între preț și calitate înaltă.

Designul ceasurilor Iron Annie

Din punct de vedere al designului, în cazul brandului Iron Annie, putem vorbi de ceasuri clasice cu elemente vintage. Ceasurile mai vechi evocă culori și modele de cadrane caracteristice, precum și curele din piele maro și neagră cu textură.

Specificațiile tehnice ale ceasurilor Iron Annie

Producătorul oferă ceasuri cu quartz și automate de calitate sub acest brand. În timp ce un mecanism alimentat cu baterii este alegerea evidentă pentru o durabilitate și stabilitate mai mari, ceasurile mecanice sunt alese de utilizatorii cu un gust pentru măiestria fină și o tradiție prestigioasă de ceasornic. Așa cum se potrivește unui ceas de aviație, o sticlă minerală întărită este de la sine înțeles, garantând rezistența la deteriorare. Rezistența la apă este de obicei la nivelul de 50 m. Echipamentul funcțional al ceasului Iron Annie este mai puțin solicitant. Pe lângă fereastra clasică a datei, unele modele au o funcție de afișare a timpului dublă, un cronograf și cadrane secundare cu indicarea zilei săptămânii sau a lunii.

Colecții populare Iron Annie

Brandul își oferă ceasurile de aviație în mai multe colecții, reflectând diverse atribute ale istoriei aviației militare. Vom prezenta pe scurt cel puțin câteva dintre ele.

Iron Annie D-AQUI

Denumirea D-AQUI este înregistrarea celui mai vechi JU 52 capabil de zbor din lume. A fost fabricat în 1936, iar ceasurile Iron Annie D-AQUI sunt o celebrare a acestuia. Se caracterizează printr-un design clasic cu cadrane cu elemente ale structurii ondulate tipice a legendarei mașini. Producătorul le consideră piesa centrală a mărcii sale și o bijuterie printre ceasurile de aviație.

Iron Annie Flight Control

Ceasul Iron Annie inspirat de cabina aeronavei JU52. Așa cum setul de cadrane din cockpit oferă o vedere fascinantă asupra interacțiunii funcționale, ceasurile din această serie au ambiția de a impresiona prin interacțiunea cadranului și a carcasei sport. Majoritatea modelelor oferă echipamente funcționale mai bogate, făcându-le o alegere excelentă pentru cei care caută mai mult decât un simplu ceas.

Iron Annie Amazonas Impression

Avionul JU52 a zburat din 1957 până în 1963 în Ecuador sub numele de Amazonas. Transporta mărfuri și pasageri peste pădurile tropicale din Amazon. Designul ceasurilor Iron Annie din această colecție reflectă fascinația pentru peisajul frumos, razele soarelui, reflectate în apa de un albastru profund și în granulele de nisip fin auriu. Este un ceas frumos, în culori calde, cu cadrane delicate. O alegere excelentă pentru iubitorii de piese de orologerie neconvenționale.

V-a plăcut articolul? Nu uitați să-l distribuiți

Distribuiți

Cele mai noi articole