Ceasurile Jacques Lemans fascinează în întreaga lume

Ceasurile Jacques Lemans sunt una dintre cele mai populare mărci de ceasuri din Europa
Distribuiți
LinkedIn

Vedete precum Kevin Costner și campioana olimpică Anna Gasser oferă mărturii despre calitatea acestora. Ceasurile de mână Jacques Lemans fascinează pasionații din întreaga lume de peste 40 de ani. Acestea își datorează popularitatea unei combinații de eleganță atemporală, tehnologie inovatoare, durabilitate și cele mai înalte standarde de calitate. Astăzi, vă vom prezenta mai detaliat această marcă austriacă de renume mondial.

Conținutul articolului

Din istoria Jacques Lemans

„Scopul meu a fost să construiesc un brand internațional de ceasuri, contribuind în același timp la succesul economic regional.” Așa își descria Alfred Riedl, fondatorul și directorul general al companiei de ceasornicărie Jacques Lemans, obiectivul său în 1975. Marca își are originea în Sankt Veitan der Glan din Carintia, Austria, și este deținută și astăzi de aceeași familie.

În timp ce în primii ani Riedl a călătorit el însuși prin Austria și Germania pentru a aranja afacerile, astăzi compania sa lucrează cu parteneri de afaceri din întreaga lume. Compania este reprezentată în peste 120 de țări, iar ceasurile sale pentru femei și bărbați sunt vândute și în magazine speciale deținute de brand pe piața internă. Pe rafturi ajung în fiecarea an mai mult de un milion de ceasuri Jacques Lemans.

Mai multe despre ceasurile Jacques Lemans

Succesul ceasurilor Jacques Lemans pentru bărbați și femei se bazează pe filozofia „Cea mai bună calitate la un preț accesibil”. Toate modelele se laudă cu o măiestrie premium, fiabilitate absolută, tehnologie inovatoare și design elegant. De la ideea inițială până la designul final și producție, Jacques Lemans face totul „in-house”.

Jacques Lemans este una dintre mărcile de ceasuri de calitate. Acestea sunt echipate exclusiv cu mecanism ETA sau Citizen. Majoritatea modelelor sunt acționate cu cuarț, dar Jacques Lemans oferă și ceasuri automate și mecanice.

Designul ceasului Jacques Lemans

Gama Jacques Lemans are un design divers, de la modele sportive și ceasuri ultramoderne la ceasuri clasice și elegante. Marca Jacques Lemans își are locul atât în segmentul masculin, cât și în cel feminin. În timp ce ceasurile Jacques Lemans pentru bărbați sunt o alegere bună pentru bărbații încrezători și de succes, modelele pentru femei sunt pline de originalitate, spirit ludic și farmec aparte.

Ceasuri Jacques Lemans pentru bărbați

Cele mai populare colecții de ceasuri Jacques Lemans

Jacques Lemans își prezintă ceasurile în șapte colecții pentru bărbați și șase colecții pentru femei. Marca este, de asemenea, una dintre puținele care produc ceasuri la comandă. Printre clienții săi mulțumiți se numără Porche Club, FC Bayern München și Turkish Airlines. În Republica Cehă, Jacques Lemans Daniel Landa are o colecție în ediție limitată. În continuare, vom prezenta pe scurt cele mai bine vândute colecții.

Ceasuri sport Jacques Lemans

Colecția Sport include ceasuri robuste, cu standarde înalte de design, calitate și materiale care garantează funcționalitatea chiar și în cele mai solicitante condiții. Designul combină elemente sportive cu detalii atemporale care fac ca acest ceas să fie potrivit pentru purtarea zilnică.

Ceasuri clasice Jacques Lemans

Modele clasice și elegante, cu elemente de design modern. Ceasurile Jacques Lemans din colecția clasică sunt caracterizate de un cadran simplu cu detalii metalice, în unele cazuri îmbogățit cu subcadrane, și de o curea clasică din piele sau o brățară metalică.

Ceasuri automate Jacques Lemans

Colecția de ceasuri automate Jacques Lemans combină designul atemporal cu un mecanism automat de înaltă calitate, care se pretează la o durată de viață lungă. Cele mai multe dintre modele au un stil modern sau clasic.

Ceramică de înaltă tehnologie Jacques Lemans

Ceasurile Jacques Lemans sunt realizate din ceramică de cea mai bună calitate. Materialul acestor ceasuri este de câteva ori mai rezistent decât oțelul. Multe dintre modelele din această colecție au un design ultramodern. Producătorul le descrie ca fiind „ceasuri pentru o eternitate”.

V-a plăcut articolul? Nu uitați să-l distribuiți

Distribuiți

Cele mai noi articole