Pentru încheieturi mai mici: sugestii pentru ceasuri bărbătești de calitate cu un cadran sub 40 mm

Ceasuri pentru mâini cu încheieturi mai mici
Distribuiți
LinkedIn

Stilul modest al carcaselor mai subțiri ale ceasurilor a fost un hit al secolului al XX-lea. Cu toate acestea, odată cu sosirea noului mileniu, o nouă tendință pentru ceasurile supradimensionate a preluat controlul. Pentru bărbații cu încheieturi mai subțiri, era aproape imposibil să găsească un ceas de calitate de dimensiunea potrivită și cu proporțiile ideale. Din fericire, există o nouă generație de cunoscători și designeri avizați de ceasuri care preferă un design mai fin și, odată cu acestea, o gamă de modele de calitate mai subtile. Mai jos, vă prezentăm câteva ceasuri pentru încheieturi mai mici – toate cu cadrane sub 40 mm în diametru.

Conținutul articolului

Aveți încheieturi mai mici?

Constituția corporală nu trebuie să fie un ghid pentru circumferința încheieturii mâinii. Există o mulțime de bărbați de statură robustă și înaltă cu încheieturi mai înguste. Invers, există și mulți domni de statură mai mică cu o încheietură a mâinii mai groasă. Prin urmare, este esențial să puneți mâna pe un centimetru de croitorie și să vă măsurați circumferința încheieturii mâinii. În cazul ceasurilor pentru bărbați, o circumferință a încheieturii mâinii de până la 17 cm este considerată mai mică.

Sfaturi privind ceasurile pentru persoanele cu încheieturi mai mici

Caracteristici ale ceasului pentru încheieturi mai mici

Dacă încheietura dvs. este foarte îngustă, un ceas bărbătesc supradimensionat standard și încă la modă în prezent ar arăta disproporționat și inadecvat pe mână. Prin urmare, atunci când alegeți un ceas, vă recomandăm să vă concentrați asupra următorilor parametri:

  • dimensiuni ale carcasei până la 40 mm,
  • profil redus = ceas mai subțire,
  • o curea sau o brățară mai îngustă,
  • elemente de design mai puțin vizibile (complicații ale cadranului, indici, coroniță etc.).

Sfaturile noastre pentru ceasuri bărbătești de calitate pentru încheieturi mai mici

După ce regula nescrisă „cu cât mai mare, cu atât mai bine” a încetat în cele să se aplice în industria orologeră, mulți producători au venit pe piață cu ceasuri de calitate în mai multe dimensiuni. Pentru a vă ușura căutarea de un ceas păotrivit pentru o mână cu încheietura mai mică, vă prezentăm selecția noastră de cinci modele de calitate cu diametrul carcasei sub 40 mm.

Tissot PRX Powermatic 80 35 mm

Un ceas automat elvețian mai compact, de foarte bună calitate, la un preț rezonabil. Tissot PRX Powermatic 80 este acum disponibil și cu un diametru al cadranului de 35 mm. Acestea dispun de o mișcare ETA, construcție din oțel și un cristal de safir. Ele vor încânta cu rezistența la apă la nivelul de 100 m.

Longines Spirit Zulu Time 39 mm

Acest model elvețian automat la un nivel de preț mediu face parte din gama foarte populară de ceasuri pilot. Cadranul elegant este flancat de o lunetă rotativă, utilizată pentru citirea orei în diferite fusuri orare. Carcasa din oțel este completată de o brățară din oțel și de un cristal de safir. Mișcarea automată construită de ETA are o rezervă de putere respectabilă, de 72 de ore.

Tudor Black Bay 39 mm

O altă piesă automată, în acest caz cu certificare COSC, oferă o rezervă de putere de 70 de ore și o rezistență la apă de 100 m. Ceasul mai mic Tudor Black Bay 39 mm încântă nu numai prin dimensiunile sale compacte, ci și prin designul său atrăgător din oțel completat de un cristal de safir durabil.

Hamilton Khaki Field Murph 38 mm

Ceasul automat Hamilton Khaki Field, cu design plăcut, este disponibil și într-o versiune de 38 mm. Are o mișcare Hamilton H-10 construită de ETA cu o rezervă de energie de 80 de ore, o carcasă din oțel, cristal de safir și o curea din piele. Rezistența la apă este de 100 m.

Seiko Prospex Solar Chronograph Speedtimer 39 mm

Ceas pentru încheieturi mai mici într-un design sportiv cu o carcasă din oțel cu diametrul de 39 mm. Seiko Prospex Speedtimer are o mișcare internă Seiko alimentată cu energie solară, tahimetru, cristal safir anti-reflexie și rezistență la apă de 100 m.

V-a plăcut articolul? Nu uitați să-l distribuiți

Distribuiți

Cele mai noi articole