Cele mai renumite ediții Tissot: ceasuri elegante, de curse și cu ecran tactil de calitate elvețiană

Vă prezentăm cele mai cunoscute ediții ale ceasurilor Tissot
Distribuiți
LinkedIn

Un lux accesibil sau chiar o poartă de intrare în lumea orologeriei elvețiene. Marca Tissot se remarcă prin lunga sa istorie în producerea de ceasuri de înaltă calitate, prin gama sa echilibrată de mișcări mecanice și cu cuarț și prin prețurile sale prietenoase. Face parte din familia Swatch Group, ceea ce îi conferă o ștampilă imaginară de calitate. Astăzi, vă vom prezenta ceasurile Tissot din perspectiva celor mai renumite ediții ale producătorului.

Conținutul articolului

Despre marca Tissot

Tissot este o companie elvețiană de orologerie fondată în 1853 de Charles-Félicien Tissot împreună cu fiul său Charles-Émile. De-a lungul anilor, firma de familie s-a transformat într-o companie de renume mondial, ale cărei ceasuri se remarcă prin precizie, fiabilitate și design atemporal. Îndelungata istorie a mărcii și angajamentul față de munca asiduă au adus producătorului o reputație de calitate și inovație. Astăzi, ceasurile lor sunt îndrăgite de colecționari, profesioniști și consumatori obișnuiți deopotrivă.

Ceasuri Tissot

Producătorul acordă o atenție neobișnuită designului. Ceasurile Tissot nu sunt doar de înaltă calitate și funcționale, ci și frumos lucrate. Datorită stilului lor atemporal și atenției la detalii, acestea sunt considerate opere de artă în lumea orologeră.

Tissot dedică mult timp inovațiilor. Marca a fost una dintre primele care a încorporat în ceasurile sale materiale noi, cum ar fi plasticul, lemnul și piatra. Ceasurile Tissot sunt, de asemenea, emblematice în segmentul ecranelor tactile și în integrarea tehnologiilor moderne, cum ar fi GPS, Bluetooth și energie solară.

Această marcă elvețiană se remarcă, de asemenea, prin amploarea ofertei sale de produse. Ceasurile Tissot pot fi găsite într-o varietate de stiluri, de la cronografe sportive la ceasuri clasice pentru uz zilnic și până la modele sociale elegante. Fie că sunteți un pasionat de sport, un împătimit al tehnologiei moderne sau un ceasornicar clasic, Tissot va avea în catalogul său un ceas exact pentru dumneavoastră.

Cele mai cunoscute ediții Tissot

Marca Tissot oferă produse într-o gamă de ediții pentru bărbați și femei. Noi vi le prezentăm cel puțin pe cele mai populare.

Tissot PRX

Ediția PRX este inspirată de designul modelului original de la sfârșitul anilor 1970. Este un clasic atemporal, potrivit pentru purtarea zilnică. Ceasurile Tissot PRX se caracterizează prin designul lor subțire și prin mișcarea fiabilă cu cuarț sau automată. Gama include o varietate de culori de cadran, modele de curele și o varietate de finisaje ale carcasei. Printre cele mai populare modele din această ediție se numără Tissot PRX Powermatic 80 cu mișcare automată ETA.

Ediția Tissot Seastar include ceasuri de scufundări de înaltă calitate

Tissot Seastar

Calitativele ceasuri de scufundări pentru bărbați și femei care au curajul de a-și testa limitele. Producătorul Tissot le echipează cu funcții puternice și un design îndrăzneț și sofisticat, datorită cărora face ca Seastar să fie extrem de popular, și nu doar în rândul scafandrilor. Acestea au o rezistență la apă de cel puțin 300 m, o lunetă rotativă și o mișcare automată sau cu cuarț de înaltă calitate. Sunt disponibile diverse culori, dimensiuni și brățări. Tissot Seastar 1 000, oferit în versiunile cu cuarț de 36 mm sau automată de 43 mm, este foarte popular printre utilizatori.

Tissot Gentleman

Ceasurile Tissot pentru bărbații care au stil. Acestea se remarcă prin aspectul lor clasic, dar extrem de contemporan, prin eleganță și excelență în design. Sunt potrivite pentru purtarea de zi cu zi, disponibile într-o varietate de culori și în trei metale diferite. Vin standard cu o rezistență la apă de 100 m și cu o mișcare cu cuarț sau cu o mișcare automată Powermatic 80. Una dintre cele mai populare piese din această ediție este ceasul mecanic Tissot Gentleman Powermatic 80 Silicium.

Tissot T-Touch

Populara ediție Tissot care întruchipează motto-ul „Innovators by Tradition”. Tissot T-Touch cu ecran tactil se află pe piața ceasurilor din 1999. De-a lungul anilor, au fost adăugate și alte progrese tehnologice, cum ar fi conectivitatea, Bluetooth, luneta ceramică și mișcarea alimentată cu energie solară. Și astfel, modelele T-Touch au devenit următoarea generație de ceasuri, preferate de iubitorii de minunății tehnologice, de călători și de aventurieri. O piesă exclusivistă este ceasul Tissot T-Touch Connect Solar, care poate monitoriza pașii, direcția de deplasare, temperatura aerului, altitudinea, vremea, apelurile primite și mulți alți parametri.

Tissot T-My Lady

Din anul 2020, Tissot are în cataloagele sale și o podoabă funcțională pentru încheieturile femeilor. Ceasul Tissot T-My Lady oferă o combinație de stil fără efort și design sofisticat pentru purtarea zilnică. Interesant este că ceasurile din această ediție Tissot vin cu două brățări interschimbabile, ceea ce le face perfect compatibile cu orice ținută. La fel ca toate ceasurile Tissot, modelele pentru sexul frumos sunt durabile, elegante și se vând atât în versiune mecanică, cât și în versiune cu cuarț. Un model popular este Tissot T-My Lady, cu cadran perlat și arătătoare și indecși din aur roz.

Tissot PRS 516

O ediție inspirată de moștenirea de motorsport a mărcii. PRS 516 este un ceas Tissot de curse care a fost lansat inițial în 1965. Ediția actuală prezintă un capac inferior al carcasei cu un motiv de volan, curele din piele cu găuri care seamănă cu un volan, împingătoare laterale care imită pistoanele motorului și, de asemenea, o scală tahimetrică. Unul dintre cele mai elaborate modele este Tissot PRS 516 Powermatic 80, echipat cu o lunetă din oțel masiv, afișaj al datei și al zilei săptămânii.

V-a plăcut articolul? Nu uitați să-l distribuiți

Distribuiți

Cele mai noi articole