Ceasurile Invicta pentru adevărații pasionați de ceasuri

Ceasurile Invicta sunt sacre și create pentru toți pasionații de ceasuri
Distribuiți
LinkedIn

Compania Invicta a fost înființată încă în anul 1837. În acea vreme de înființarea ei s-a ocupat Raphael Picard. Ca și în cazul ceasurilor Omega, și ceasurile Invicta și-au început călătoria în localitatea La Chaux-de-Fonds. Una dintre principalele idei ale mărcii a fost să ofere oamenilor ceasuri elvețiene calitative la prețuri accesibile. Iar modelele cu astfel de parametri pot fi găsite în portofoliul mărcii Invicta chiar și astăzi. Pe de altă parte, se pot găsi în ofertă și produse premium, eventual limitate, pentru adevărații pasionați de ceasuri.

Conținutul articolului

Invincibilele ceasuri Invicta

De ce invincibile? În limba latină Invicta înseamnă „invincibil“. Cu toate acestea, în anii 70 ai secolului trecut se părea că, totuși, ceasurile Invicta vor fi învinse. Acest lucru a fost precedat însă de ani extrem de glorioși. Marca Invicta și-a construit un nume răsunător în acea vreme, iar ceasurile din portofoliul său erau dorite în multe colțuri ale lumii. Ce s-a întâmplat apoi?

Criza anilor 70

În anii 70 ai secolului trecut, a apărut în lume așa-numita „criză quartz“, care a afectat și ceasurile Invicta. Părea așa, că invincibilele ceasuri își vor declara înfrângerea. În anul 1991 le-au redat viață moștenitorii fondatorului inițial. Inundați de entuziasm au realizat că Invicta mai are ceva de oferit unui segment mare sub forma iubitorilor ceasurilor de calitate și totodată accesibile la preț. 13 ani mai târziu, așadar în anul 2004, din grupul Invicta Watch Group s-a dezvoltat cea mai rapidă companie de ceasuri din industria sa iar cu pași repezi s-a înscris printre giganții ceasurilor.

Ceasurile Invicta astăzi

Astăzi ceasurile Invicta sunt tot mai populare. Acest lucru este demonstrat și de numărul mare de colaborări cu nume răsunătoare. Un exemplu extraordinar sunt de exemplu ceasurile originale cu tematica Marvel sau benzile desenate DC , eventual unicatele ediții de ceasuri Disney, Star Wars sau NFL. Clasamentele de vânzări din interiorul mărcii Invicta sunt bătute de liniile de modele verificate în ani, ca de exemplu Pro Diver

Așa a arătat colaborarea mărcii Invicta cu marca de benzi desenate Marvel:

Ceasuri pentru bărbați Invicta

Da, este tocmai ceasul pentru bărbați Invicta Pro Diver, cel care domină printre ceasurile pentru bărbați Invicta. Privind parametri tehnici, caracteristicile și funcțiile sale, nu este de mirare.

Sfatul nostru: Ceasul pentru bărbați Invicta Pro Diver 24736, care este echipat cu sticlă safir durabilă și o impermeabilitate de până la 200 m. În afară de acestea, merită a fi menționate și cronografele, arătătoarele fosforescente, afișajul de 24 ore sau arătătoarele zilei din lună. Deoarece are o construcție relativ robustă, nu se va pierde nici pe încheietura bărbaților mai solizi.

Ceasul pentru bărbați Invicta Pro Diver

Ceasuri de damă Invicta

În ceea ce privește modelele de damă marca Invicta, o atenție deosebită merită colecția extrem de renumită Angel. Pe de altă parte, la fel de îndrăgite sunt printre femei și ceasurile de damă Invicta Pro Diver.

Sfatul nostru: În acest caz alegem ceasul Invicta Pro Diver 33272 cu impermeabilitate extraordinară de până la 200 m. La fel ca în cazul celuilalt model, și acest model de damă oferă un arătător al zilei din lună. Ținând cont de combinația de culori neutră, este potrivit și pentru a fi purtat zilnic, dar va completa plăcut și ținutele elegante de la evenimentele speciale.

Ceasul argintiu de damă Invicta Pro Diver

V-a plăcut articolul? Nu uitați să-l distribuiți

Distribuiți

Cele mai noi articole