Alegem cele mai bune ceasuri smart ieftine de pe piață (2021)

Ceasuri smart ieftine pot fi găsite în oferta producătorilor renumiți
Distribuiți
LinkedIn

Despre ceasurile smart am tot discutat în revista noastră. Ca exemplu putem menționa consilierul de cumpărături privind cele mai bune ceasuri de alergare. De data aceasta însă am analizat mai atent cele mai bune ceasuri smart ieftine. Știți, care fac parte printre ele?

Conținutul articolului

Care ceasuri smart ieftine sunt cele mai bune

Ceasuri smart ieftine pot fi găsite în prezent în ofertele nenumăraților producători. Pe noi însă ne-au atras în raportul preț/calitate cel mai mult 3 mărci  – Amazfit, Huawei și Xiaomi. Dar dacă ați dori să vă faceți o viziune mai largă, încercați să vă uitați și la portofoliul companiilor Forever, iGET sau Vivax.

Ceasuri smart ieftine Amazfit

Degeaba am căuta pe piață ceasuri „mai inteligente“ într-o așa categorie de preț, cum se afsmartwatches Amazfit. În mod paradoxal însă dispun de o mulțime de funcții interesante. Putem menționa de exemplu:

  • pedometrul zilnic
  • calcul practic al caloriilor arse
  • monitorizarea utilă a somnului
  • senzor de ritm cardiac extrem de precis

Ceasurile smart ieftine Amazfit oferă și asocierea cu telefonul mobil, datorită căreia veți avea întotdeauna un ansamblu rapid asupra notificărilor voastre. Și merită a fi menționat și look-ul retro de succes. Și nu putem ignora nici faptul, că sunt la dispoziție în multe culori. Așadar vor încânta reprezentanții ambelor sexe. 

Preț: aproximativ 130 RON

Calitate la preț rezonabil oferă ceasurile smart ieftine a mărcii Amazfit

Ceasuri smart Huawei Watch Fit

Un asistent de antrenament mult mai complex poate fi ceasul smart Huawei Watch Fit. Comparativ cu modelul anterior, acesta este nu doar mai minimalist și mai modern, dar pe lângă acestea mai dispune și de mai multe funcții și moduri sport. Bineînțeles, acest lucru se oglindește în mod clar în prețul lei, care este în lumea ceasurilor smartextrem de acceptabilă.

Printre facilitățile sale atrag atenția mai ales regimurile sport oferite. În total există până la 96, printre care puteți alege și așa specialități cum sunt de exemplu yoga, dansul, patinajul, sau înotul. Desigur, există și pedometrul, monitorizarea ritmului cardiac și al somnului și totodată un algoritm de urmărire al stresului zilnic. Dar nu putem omite nici respectabila durată de viață a bateriei (până la 10 zile) și afișajul AMOLED dreptunghiular de 1,64 inchi.

Preț: aproxiamtic 330 RON

Ceasurile inteligente Huawei Watch Fit sunt un produs excelent pentru a începe în lumea ceasurilor smart

Ceas smart Xiaomi Mi Watch Lite

Printre cele mai bune ceasuri smart ieftine pe piață recomandăm și Xiaomi Mi Watch Lite, care sunt accesibile în 3 culori – Black, Navy Blue a Ivory. Și acest producător ține cont de ambele sexe.

În ceea ce privește funcțiile și parametri, și în acest caz va bucura rezistența bateriei cu interesantele regimuri sport. În categoria de preț dată, va încânta și posibilitatea de redare la distanță a muzicii de pe telefonul mobil sau obturatorul camerei. Iar separat trebuie menționate și:

  • senzor optic al pulsului
  • monitorizarea calității somnului
  • aplicația de respirație

Preț: aproximativ de la 220 RON

Mai multe despre ceasul inteligent Xiaomi Watch Lite în acest video:

+ BONUS la final: Brățări fitness Xiaomi Mi Band

Deși nu este vorba de ceasuri smart clasice, dar printre cele mai bune ceasuri smart ieftine categoric se vor încadra. Principalul avantaj la aceste brățări fitness Xiaomi Mi Band este prețul extrem de mic. În ciuda acestuia oferă totuși funcții interesante, ca de exemplu măsurarea ritmului cardiac direct la încheietură, pedometru, calcularea caloriilor, măsurarea ritmului sau a distanței.

Preț: aproxiamtiv de la 50 RON

Deși nu este vorba de ceasuri smart ieftine clasice, fanii săi și-au găsit și brățările fitness de la marca Xiaomi
Sursa: https://www.mi.com/

V-a plăcut articolul? Nu uitați să-l distribuiți

Distribuiți

Cele mai noi articole