Cele mai rezistente ceas: alegerea de TOP pentru aventurile tale în aer liber

Acesta este ceasul cel mai rezistent
Distribuiți
LinkedIn

Când Ed Hillary și Tenzing Norgay au escaladat Everestul în 1953, purtau Rolex-uri la încheietura mâinii. Când Neil Armstrong și Buzz Aldrin au pășit pe Lună în 1969, purtau la încheietura mâinii ceasuri Omegas. Ceasurile fiabile și rezistente au fost întotdeauna asociate cu aventura și explorarea. Chiar și sfaturile bune ale Serviciului Montan spun: Dacă mergeți la munte, cel puțin un membru al expediției ar trebui să poarte un ceas. Așadar, înainte de a pleca în aventură, verificați cele mai rezistente ceasuri din recenzia noastră.

Conținutul articolului

Din istoria celor mai rezistente ceasuri

Istoria celor mai rezistente ceasuri a început în 1981, când Kukuo Ibe, inginerul de atelier Casio, a stricat din greșeală ceasul tatălui său. El a decis atunci să realizeze cel mai rezistent ceas – un model pe care muncitorii din construcții să-l poată purta la locul de muncă fără teamă. Prototipul său urma să aibă o rezistență „triple 10” – o durată de viață a bateriei de 10 ani, rezistență la apă la 10 m și rezistență la căderea de la o înălțime de 10 m.

Zeci sau sute de modele au fost testate în atelierul Casio înainte ca Casio G-Shock DW-5000C să vadă lumina zilei în 1993. De atunci, peste 100 de milioane de ceasuri G-Shock în diverse variante au fost vândute în întreaga lume. În reclame, puteți vedea cele mai durabile ceasuri la încheieturile unor întregi echipe de hochei în timpul meciurilor sau sub roțile unui tanc.

Caracteristicile celor mai rezistente ceasuri

Progresele în materie de materiale și tehnologie duc rezistența ceasurilor la cote uluitoare. Am sintetizat parametrii de bază pe care ar trebui să îi îndeplinească un ceas de mână cu atributul rezistenței:

  • material oțel inoxidabil (316L) sau titan
  • sticlă de safir
  • rezistent la apă până la un nivel minim de 100 m
  • mișcare cu cuarț de înaltă calitate (mișcările mecanice nu sunt rezistente la șocuri și vibrații)
  • brățară sau curea de calitate
  • luminescență

Sugestiile noastre pentru cele mai durabile ceasuri

Următoarele ceasuri au fost create pentru a supraviețui căderilor, condițiilor meteorologice nefavorabile, ploii, noroiului, loviturilor, forajului, șlefuirii și coborârii în canioane.

G-Shock Mudmaster GWG-2000

G-Shoch Mudmaster este prototipul ceasului de exterior robust. Acest model este potrivit pentru utilizare multisport, drumeții montane și ciclism. Alimentat de o mișcare solară cu cuarț, modelul emblematic poate ticăi în mod fiabil timp de 6 luni chiar și în întuneric complet. Nu este la fel de multifuncțional ca un ceas inteligent, dar vine cu o serie de caracteristici utile, cum ar fi busola, altimetrul, termometrul și barometrul. Carcasa solidă cu fibră de carbon asigură rezistență atât la șocuri, cât și la apă la 200 m. Ceasul este echipat cu un cristal de safir și o curea din rășină.

Luminox Bear Grylls

Aspect remarcabil, construcție robustă și durabilitate ridicată. Ceasurile Luminox Bear Grylls sunt potrivite pentru activități montane, camping și drumeții. Carcasa întărită cu fibră de carbon este rezistentă la apă până la 300 m. Ceasul este echipat cu un cronograf, o lunetă rotativă cu busolă și luminozitate sofisticată, garantând o vizibilitate perfectă chiar și pe întuneric complet. Ceasul este echipat desigur, cu un mecanism elvețian cu cuarț de înaltă calitate, un cristal de safir și o curea solidă din cauciuc.

Victorinox INOX

Ceasul de la producătorul de cuțite elvețien a supraviețuit călcat de un tanc de 64 de tone, înghețat la -57˚C și încălzit la +71˚C. Ceasurile Victorinox INOX sunt potrivite pentru camping și drumeții. Au o carcasă din oțel inoxidabil foarte rezistentă, o curea rezistentă din paracord împletită, sticlă cu cristal de safir, mecanism elvețian cu cuarț rezistent la șocuri și rezistență la apă până la 200 m.

Breitling Edurance Pro Breitling

Cel mai rezistent ceas cu iz de lux. Deși proprietarii de ceasuri de lux nu au tendința de a le expune la condiții extreme, cu Breitling Edurance Pro Breitling nu trebuie să vă faceți griji să mergeți pe teren. Modelul ultraușor dispune de luminozitate, cronometru și afișaj cu dată. Carcasa robustă este realizată dintr-un material care îi este propriu producătorului și care garantează rezistența la coroziune, zgârieturi și magnetism. Ceasul este ținut de o curea sportivă din cauciuc, iar precizia mișcării este garantată de un mecanism cuarț de înaltă calitate. Rezistența la apă este la 100m.

V-a plăcut articolul? Nu uitați să-l distribuiți

Distribuiți

Cele mai noi articole