Ceasurile Casio Mudmaster: modele care fascinează prin durabilitatea lor

Faceți cunoștință - ceasuri de top Casio Mudmaster
Distribuiți
LinkedIn

Prima alegere a vânătorilor, pescarilor, pasionaților de activități în aer liber și de off-road. Dacă aveți de gând să porniți la munte doar cu un rucsac în spate și un cuțit la șold, Casio Mudmaster este exact ceasul la care ar trebui să ajungeți. Mai sunt numite și colecția „iubitorilor de noroi” sau ceasuri concepute pentru a se murdări. Rezistă cu grație la praf, apă, noroi, lovituri puternice și vibrații continue. Permiteți-ne să vă prezentăm ceasurile care fascinează lumea cu durabilitatea lor.

Conținutul articolului

De unde au apărut ceasurile Casio Mudmaster?

Mudmaster face parte din linia premium Master of G a colecției G-Shock a producătorului japonez Casio, aclamată la nivel mondial.

Povestea colecției G-Shock

În anul 1981, inginerul Kikuo a stricat din greșeală un ceas de buzunar pe care i l-a dăruit tatăl său. Îngrozit de această pierdere, el a jurat să realizeze un ceas „triplu 10” ultra-rezistent, cu o durată de viață a bateriei de 10 ani, o rezistență la apă de 10 bari și rezistență la căderea de la o înălțime de 10 metri. Se spune că ar fi inventat aproape 200 de prototipuri înainte de a ajunge la primul model al colecției G-Shock.

În prezent, există pe piață sute de ceasuri G-Shock, de la modele elegante la ceasuri utilitare extrem de rezistente, care sunt preferate și de forțele militare, de salvare și de poliție. Aceste modele de top au fost cunoscute sub numele de seria Master of G încă din anul 1993.

Familia Master of G

Ceasul Casio Mudmaster este unul dintre cei trei „maeștri” din seria Master of G:

 • Mudmaster – concepute pentru lucrări și operațiuni la sol
 • Gravitymaster – concepute pentru piloți și pasionați de aviație
 • Gulfmaster – concepute pentru forțele navale și pasionații industriei navale
Ceasurile Casio din ediția Mudmaster sunt cunoscute înainte de toate pentru durabilitatea lor

Cum sunt ceasurile Casio Mudmaster?

Puteți recunoaște un ceas Mudmaster dintr-o privire. Din exterior, arată ca un cronometru blindat, cu împingătoarele sale distincte, cutia mare și cureaua texturată masivă. Este dominant, robust și unul dintre cele mai masculine G-Shock-uri fabricate vreodată. În ciuda dimensiunilor, sunt surprinzător de ușoare, asigurând un confort de purtare superior chiar și pe încheieturile mai mici.

Cadranele hibride aduc o combinație de afișaje analogice și digitale. Indecșii arată ora și servesc și ca busolă. Cele digitale afișează ziua săptămânii, data, cronometrul, cronometrul, alarma și alte funcții, în funcție de echiparea modelului respectiv. Mâinile ceasului sunt autoreglabile și se pot reajusta automat în cazul unei lovituri puternice.

Rezistență la noroi și praf

Denumirea Mudmaster indică construcția extraordinară a ceasului, care asigură rezistența acestuia la noroi și praf. Toate ceasurile durabile Mudmaster au o structură de etanșare dublă în interiorul butoaielor din oțel inoxidabil. În același mod, butoanele beneficiază de o protecție perfectă. Nicio apă, noroi, murdărie sau particule de praf nu vor pătrunde în ceas.

Modelele mai ieftine sunt prevăzute cu o curea din rășină cu catarame duble, care este mai groasă și mai durabilă decât la alte G-Shock-uri. Modelele Casio Mudmaster premium Casio Mudmaster vin cu o curea ranforsată cu carbon, care este practic indestructibilă. În interiorul carcasei, ceasul este înconjurat de ceea ce se numește Alpha Gel, un material patentat de Casio care absoarbe șocurile.

Ceasul Casio Mudmaster rezistent la șocuri

Funcțiile de bază ale Casio Mudmaster

Printre complicațiile seriei Mudmaster de bază sunt incluse:

 • alarmă
 • temporizator
 • cronometru
 • ora pe glob
 • afișare duală a timpului
 • calendar automat
 • semnal orar
 • iluminare

Ceasuri disponibile Casio Mudmaster GG 1000 

Un model deosebit de popular din seria Mudmaster este cronometrul, care a debutat pe piață în 2017 sub numele de cod GG 1000. Acesta este o versiune ușoară a predecesorului plin de caracteristici Mudmaster GWG 1000, care a sosit pe piață cu un an mai devreme.

Ceasurile Casio Mudmaster GG 1000 și-au câștigat fanii datorită accesibilității excelente a acestora, păstrând în același timp toți parametrii de durabilitate. Acesta este echipat cu o busolă și un termometru. În comparație cu predecesorul său premium, a fost jefuit de energia solară, de controlul radio și de un barometru, dar, odată cu aceasta, a pierdut și jumătate din preț. Dacă sunteți în căutarea unui Casio Mudmaster super accesibil, căutați exact acest model.

V-a plăcut articolul? Nu uitați să-l distribuiți

Distribuiți

Cele mai noi articole