Ceasurile tactice fiabile în care chiar și Navy SEALs au încredere

Ceasurile tactice sunt echipamente obligatorii pentru Navy SEALs
Distribuiți
LinkedIn

„Singura zi ușoară a fost ieri.” Motto-ul militarilor SEAL din marina americană interpretează munca grea de zi cu zi în condiții grele. Oamenii din cea mai bine pregătită forță de elită de pe Pământ sunt exacți, de încredere și rezistenți. Ceasurile tactice pe care le poartă la încheietura mâinii pentru misiunile lor trebuie să fie exact așa. Faceți cunoștință cu tipul de ceas în care au încredere și cei mai temuți comandouri din armata americană. Fie că doriți să obțineți succesul în sport sau în profesie, trebuie să vă pregătiți să vă depășiți zilnic limitele și să munciți cu tenacitate pentru a vă atinge obiectivele. Un ceas tactic vă va fi un companion de încredere.

Conținutul articolului

Ceasurile unităților speciale Navy SEALs

Navy SEALs este un acronim pentru echipele de marină, aer și uscat ale Marinei Statelor Unite. Forța de comando extrem de bine antrenată și, probabil, cea mai de temut forță de comando de pe Pământ, a fost creată în 1962 de către președintele J. F. Kennedy ca o copie a Beretelor Verzi de către Marina Militară. În prezent, Navy SEALs sunt cunoscuți pentru misiunile lor de elită și pentru lupta împotriva terorismului.

Pe lângă ochelarii de vedere pe timp de noapte, îmbrăcămintea de protecție, casca tactică sau un rucsac special, ceasurile tactice fac parte și ele din echipamentul tactic al comandourilor. Deși alegerea mărcii și a modelului este în mâinile militarilor individuali, atributele unui ceas militar de comando sunt clar specificate. Acestea sunt îndeplinite cel mai bine de producătorii Casio, Luminox, Timex, Tudor, Rolex, Seiko și Suunto. În același timp, aceasta este și lista mărcilor ale căror produse sunt cel mai des purtate la încheieturile soldaților din aceste unități atunci când pleacă în misiuni de elită.

Marca Timex are în portofoliu și ceasuri tactice

Ce trebuie să îndeplinească un ceas tactic de calitate

Acestea se mai numesc și ceasuri militare sau ceasuri de armată. Pentru a fi demn de o astfel de denumire, un ceas trebuie să îndeplinească un set de specificații minime. Pe scurt, acestea trebuie să fie fiabile pe uscat, în aer și sub apă. Cu toate acestea, lista de cerințe pentru ceasurile unităților Navy SEALs este puțin mai specifică.

Rezistența la apă

Ceasurile tactice trebuie să fie rezistente la apă, deoarece există o mare probabilitate de a intra în contact direct cu apa în timpul operațiunilor militare. În mod ideal, acestea ar trebui să respecte standardul ISO-6425 pentru ceasurile de scufundări. De asemenea, este important ca acestea să își poată menține funcționalitatea absolută chiar și în timpul scufundărilor profunde.

Rezistență la impact și șocuri

Comandoul special are nevoie de ceasuri rezistente. Carcasa acestora este cel mai adesea realizată din carbon, titan sau oțel. Cureaua este de obicei din plastic, piele sau silicon. Cadranul este de obicei protejat de un cristal de safir anti-reflexie.

Lizibilitate bună

Ceasurile tactice trebuie să fie capabile să citească ora în toate mediile și în toate condițiile de iluminare, inclusiv sub apă sau în întuneric absolut. Se utilizează un strat luminescent eventual o iluminare de fundal. O bună lizibilitate trebuie să includă un cadran cu un contrast ridicat și cifre suficient de mari.

Accesibilitate

Ceasurile tactice sunt departe de a fi cea mai importantă parte a echipamentului unui Navy SEALs. Se investește mult mai mult în muniție, arme și echipament de protecție. Prin urmare, ceasurile ar trebui să fie accesibile. Se spune că prețul unui ceas tactic ar trebui să fie în jur de 200 de dolari. Cu toate acestea, este vorba doar de o estimare aproximativă, dar aceasta indică accesibilitatea acestora pentru publicul larg.

Design

Ceasurile militare trebuie să se integreze cu alte echipamente tactice. Prin urmare, acestea sunt produse în culori închise, în special negru sau verde închis. Acestea sunt caracterizate de o construcție mai solidă și de un stil sportiv.

Este un ceas tactic potrivit pentru dumneavoastră?

Ceasurile tactice sunt preferate de bărbații cu un stil de viață activ. Pasionații de activități în aer liber, sportivii de performanță și fanii sporturilor extreme și ai provocărilor fizice se bazează pe ele. Acestea se potrivesc tuturor celor care merg până la limita capacităților lor și nu vor să-și ia ceasul de la încheietura mâinii. Designul lor dă impresia de curaj, putere și fiabilitate.

V-a plăcut articolul? Nu uitați să-l distribuiți

Distribuiți

Cele mai noi articole