Ceasurile Casio Baby G – surorile mai mici ale ediției G-Shock

Ceasuri de damă roz delicat Casio Baby G
Distribuiți
LinkedIn

Durabil și elegant – acesta este ceasul pentru femei Casio Baby G. Acesta a fost conceput ca un echivalent mai blând al fratelui său mai mare G-Shock. Construcția rezistentă la apă și rezistența la șocuri se întâlnește cu o varietate de variații de culoare și un aspect complet feminin. Gama de modele reprezintă intersecția dintre design și funcționalitate, ideală pentru femeile active și pline de viață, cărora nu le lipsește puterea, curajul sau simțul modei. Permiteți-ne să vă prezentăm ceasurile care au cucerit inimile și încheieturile a milioane de femei din întreaga lume.

Conținutul articolului

Povestea Casio Baby G

Baby G este numele seriei din linia de ceasuri a mărcii Casio pentru femei, inspirată din punct de vedere funcțional de populara ediție G-Shock pentru bărbați. Originalele ceasuri pentru fete au debutat în 1994, când a fost lansat primul model Baby G, DW-520. Acesta a adus un strop de culoare în lumea ceasurilor, aplicat pe o carcasă de dimensiuni reduse, formidabilă pentru o încheietură de femeie. Modelele inspirate de fanteziile adolescentelor au deschis noi posibilități pentru ceas și l-au poziționat ca un accesoriu de modă elegant.

De la începuturile sale, această linie de modele a evoluat în mod flexibil, cu un design și o tehnologie care să țină pasul cu cultura tinerilor. Creatorii caută inspirație în modă, muzică, artă și sport. Misiunea lor principală este de a promova identitatea unică a femeilor active din întreaga lume. Rata lor de succes este indicată de peste 30 de milioane de produse vândute.

Sărbătorirea celei de-a 25-a aniversare a ediției Casio Baby G cu DW-520

Funcțiile de bază ale ceasurilor Casio Baby G pentru femei

În ceea ce privește funcționalitatea, această colecție se concentrează pe un suport fiabil pentru viața activă de zi cu zi. În ceea ce privește tehnologia și setările, ceasurile sunt alternative la seria de modele G-Shock pentru bărbați. Pe piața actuală, veți găsi zeci de serii ale acestei linii de modele, care pot varia în nuanțe individuale și funcționalitate. Vă oferim o prezentare generală a caracteristicilor de bază care stau la baza filozofiei întregii game de modele.

Rezistența la șocuri

Deși este vizibil mai subțire în comparație cu ediția pentru bărbați, carcasa ceasului Casio Baby G pentru femei se caracterizează în continuare prin construcție robustă și rezistență ridicată la șocuri. Ceasul este construit pentru a rezista la vibrații și la șocuri violente atunci când este scăpat sau lovit. Acest lucru îl face un companion ideal pentru sport și activități în aer liber.

Iluminarea

Cadranul ceasului este construit pentru citirea orei în condiții de vizibilitate redusă. Unele modele sunt echipate cu o lumină de fundal, altele cu o lumină neagră care luminează mâinile și cadranul în culori luminescente.

Ora pe glob

Femeile active călătoresc mult, iar Casio Baby G ține cont de acest lucru. De fapt, acestea vă permit să vizualizați ora curentă în diferite orașe și regiuni prestabilite.

Cronometru

Cronometrele sunt echipamente esențiale pentru orice sportivă activă. Măsurarea timpului total scurs și a timpului scurs între ele este o caracteristică standard a tuturor ceasurilor Casio Baby G.

Impermeabilitate

Fiecare ceas din această colecție este rezistent la apă până la cel puțin 100 m. Puteți să înotați, să lucrați în apă și să vă scufundați la adâncimi mai mici fără a compromite funcționalitatea. Pentru scufundări cu instrumente (nu la adâncime), căutați modele cu o rezistență la apă de 20 ATM.

Ceas damă alb Casio Baby G

Designul care a captivat milioane de femei

Originalitate, stil îndrăzneț și design distinctiv. Aceasta este principala semnătură lăsată de ceasurile Casio Baby G. Seriile și modelele individuale ale acestei game de modele diferă semnificativ unele de altele în ceea ce privește designul.

Tipul de displei

Pe piața actuală, puteți găsi ceasuri din seria Baby G cu afișaj analogic, digital și un displei combinat analogic-digital.

Design 3D

Unele serii de ceasuri Baby G se mândresc cu un index 3D supradimensionat și cu cadrane suprapuse. Structura adâncă asigură o vizibilitate mai bună în mediul exterior.

Protector

Seria originală BGD-500 a reînviat designul primului model al acestei serii, de la care a preluat afișajul pătrat cu o protecție solidă a firului.

Culori și imprimeuri

Varietatea de variații de culoare este tipică pentru Casio Baby G. Veți găsi pe piață o gamă largă de culori, inclusiv ceasuri cu imprimeuri care imită modelele textile din denim. Tipic pentru aceste ceasuri de damă este asortarea perfectă a carcasei și a curelei.

V-a plăcut articolul? Nu uitați să-l distribuiți

Distribuiți

Cele mai noi articole