Cele mai frumoase ceasuri pentru fete? Aveți de unde alege!

Căutați cele mai bune ceasuri pentru fete? Vă sfătuim cu alegerea.
Distribuiți
LinkedIn

Ceasurile pentru fete pot avea mai multe forme. Este suficient de menționat de exemplu piesele fashion, modelele smart sau cele digitale și cu siguranță ne veți da dreptate. Variabilitatea ceasurilor pentru fete, aduce cu ele, însă, și anumite capcane, care apar la alegerea lor. Pentru a vă ușura măcar puțin întregul proces de selecție, am adunat pentru voi pe acei producători, care au în portofoliul lor ceasuri pentru fete. Și nu am uitat nici de câteva idei concrete. Cu siguranță veți avea de unde alege!

Conținutul articolului

Cum să alegem ceasurile pentru fete?

Poate vă dezamăgim, dar un răspuns concret la această întrebare nu există. Așa precum 100 de oameni au 100 de gusturi, la fel fiecărei fete în parte îi poate plăcea altceva. De aceea vă recomandăm, ca la alegerea ceasurilor pentru fete să țineți cont mai ales de preferințele viitoarei proprietare. Și bineînțeles, este important să se țină seama de vârsta fetei, pentru care va fi destinat acel ceas. De ajutor vă poate fi și împărțirea ceasurilor în 3 categorii:

  • ceasuri digitale pentru fete
  • ceasuri fashion cu brățară pentru fete
  • ceasuri smart pentru fete

Ceasuri digitale pentru fete

Ceasurile digitale pentru fete, merită căutate mai ales atunci, dacă va trebui să fie destinate pentru categoriile de vârstă mai tinere. În asemenea cazuri vă puteți alege și dintre ceasuri pentru copii, pe care le are în ofertă compania Casio – de exemplu modelul LW-203-4AVEF.

Și când vine vorba de brandul Casio, în ceea ce privește ceasurile pentru fete, putem menționa și ale sale modele retro. Deși în general este vorba de produse unisex, în cazul în care veți găsi model într-o culoare interesantă, ca de exemplu Casio Vintage A1000MCG-9EF, cu siguranță nu veți da greș.

Ceas retro pentru fete - Casio Vintage A1000MCG-9EF

Compania japoneză Casio, însă, reușește să captiveze publicul feminin și cu alte produse grozave. Merită atenție fie modelul LA-20WH-4A1EF din colecția Collection, sau ceasurile din seria de modele Baby-G – mai exact putem menționa produsul de un roz delicat BGD-560-4ER.

Ceasuri fashion cu brățară pentru fete

La alegerea ceasurilor fashion cu brățară este de extrem de important să țineți cont de nuanțele modelelor individuale. În ceea ce privește ceasurilor pentru băieți, cele mai căutate obișnuiesc să fie cele negre sau modelele albastre. Dar, de departe cea mai interesantă culoare pentru fete este cea roz. Adolescentelor le puteți face o bucurie și cu modelele argintii sau aurii.

În timp ce pentru fetele mai tinere recomandăm din nou ceasurile din atelierul Casio, mai exact ceva din colecția Youth Ladies, atunci pe adolescente le puteți încânta de exemplu cu produsele accesibile la preț de la mărci precum Michael Kors, Tommy Hilfiger sau Guess. În special ceasurile minimaliste din atelierul Michael Kors obișnuiesc să fie pentru adolescente foarte atractive. Prin urmare încercați să aruncați o privire după un stil asemănător, cum este caracterizat modelul MK4340.

Ceas de modă pentu fete - Michael Kors MK4340

Ceasuri smart pentru fete

Și nu în ultimul rând, nu trebuie să uităm nici de ceasurile smart pentru fete. Acestea vor fi o alegere excelentă, dacă aveți acasă o mică sportivă sau vă place să faceți drumeții sau plimbări lungi. Categoriile mai tinere de vârstă vor fi dornice să urmărească, câți pași au făcut, eventual ce distanță au parcurs.

În plus, ceasurile inteligente pentru fete pot să monitorizeze respirația în timpul somnului. Bineînțeles, funcțiile de care dispun, sunt mult mai multe. Încercați să vă uitați la ofertele mărcilor precum Apple, Samsung, Huawei sau Xiaomi și poate veți găsi exact ceea ce căutați. O alegere interesantă poate fi și ceasul relativ ieftin Smart SW022I.

Ceasul smart ieftin pentru fete - Smarty SW022I

V-a plăcut articolul? Nu uitați să-l distribuiți

Distribuiți

Cele mai noi articole