Edițiile Orient: cele mai populare ceasuri ale brandului japonez de top

Ceasuri de buzunar
Distribuiți
LinkedIn

Un ceas de înaltă calitate, la prețuri accesibile, cu un design atemporal care va rezista testului timpului. Marca Orient se află în fruntea ceasurilor mecanice de origine japoneză, dar oferă și ceasuri moderne automate, cu energie solară și radiocomandate. Dintr-un portofoliu larg de modele, de la retro la clasic și până la sportiv masiv, fiecare își găsește cu adevărat ceva. Haideți să aruncăm o privire asupra celor mai populare ediții Orient, ceasurile care au făcut senzație în lume.

Conținutul articolului

Pe scurt despre ceasurile Orient

Marca japoneză Orient este prezentă pe piață din 1950, când a fost fondată sub numele de Orient Watch Company Limited. A fost urmată un an mai târziu de Orient Star, care viza segmentul superior cu tehnologie și mecanisme de top. În 2019, Orient a devenit o marcă afiliată a Epson Corporation.

Marca Orient nu face nici un secret din dorința sa de a rămâne fidelă tradiției, îmbrățișând în același timp inovația în domeniul orologeriei. Această abordare a făcut ca, în cele din urmă, să devină una dintre cele mai mari și mai bogate companii de ceasuri din Japonia. Compania Orient este unică prin faptul că își proiectează și fabrică propriile mecanisme și încă își fabrică toate modelele de ceasuri în propriile fabrici.

Cele mai populare ediții Orient

Ceasurile Orient sunt un adevărat reprezentant al orologeriei japoneze de calitate. Cunoscătorii le apreciază în special pentru combinația de măiestrie, precizie, frumusețe discretă și un preț bun pe care producătorul încearcă să o transpună în fiecare dintre modelele sale. Cele mai populare sunt vândute în următoarele ediții.

Ceas Orient Bambino

Clasicul Orient Bambino este recunoscut pe scară largă ca fiind unul dintre cele mai bune ceasuri de bază de pe piață. Aceasta se datorează manoperei de calitate, accesibilității bune și designului clasic spre elegant și frumos. Ceasurile din această ediție sunt atemporale, motiv pentru care continuă să crească în popularitate chiar și după atâția ani. Ceasurile Bambino au o carcasă din oțel cu lunetă netedă, sticlă minerală și o curea clasică din piele. Designul elegant este accentuat de cadranele simple în culori de bază, de obicei cu o fereastră pentru dată sau o fereastră transparentă, care lasă să se întrevadă mecanismul mișcării. Rezistența la apă este la nivelul de 3 ATM. Generația actuală este vândută cu un mecanism automat, care provine, bineînțeles, din atelierul producătorului.

Ceasurile Orient din ediția Mako

Ceas Orient Mako

Ceasurile moderne Orient Mako se numără printre edițiile sportive ale producătorului. Mai exact, acestea sunt modele pentru scufundări. Acestea sunt populare în rândul utilizatorilor pentru combinația dintre prețul accesibil, durabilitatea, fiabilitatea și calitatea generală bună. În ediția Orient Mako veți găsi ceasuri clasice robuste pentru scufundări, potrivite atât pentru uz profesional, cât și pentru uz recreațional. Modelele individuale dispun de o carcasă din oțel cu lunetă și remontoar cu șurub pentru a menține rezistența la apă. Brățările metalice sunt rezistente și fiabile. O bună lizibilitate este asigurată de luminozitate și de un cadran clar, de obicei echipat cu o fereastră pentru dată cu indicator al zilei din săptămână. Rezistența la apă este standard la 20 ATM. Mecanismul este automat direct din atelierul producătorului.

Ceas Orient Kamasu

Orient Kamasu este una dintre cele mai noi și mai impresionante ediții ale producătorului. Din nou, aceasta este o versiune pentru scafandri, dar una dintre cele mai bine echipate sub tutela mărcii. Kamasu amintește în multe privințe de modelele Mako descrise mai sus. Și în acest caz, vă puteți aștepta la un model din metal solid, cu lunetă rotativă și o durabilitate foarte bună. Avantajele sunt sticla de safir, luminozitatea mare și spatele carcasei înșurubat. Bineînțeles, este prevăzut cu un remontoar înșurubat, rezistență la apă la 20 ATM și un mecanism automat „in-house”. Este destul de excepțional să găsești pe piață un ceas cu această combinație de tehnologie și preț.

Ceas Orient Symphony III

Să ne imaginăm încă o ediție clasică a acestui atelier japonez precis. Orient Symphony III este o ediție de ceasuri bărbătești elegante, care, cu ajutorul carcasei sale subțiri, poate încăpea cu ușurință sub manșeta unei cămăși sau a unui sacou. Carcasa din oțel este echipată cu un cristal mineral de duritate sporită (Hardlex) și o brățară clasică din piele. Cadranele acestui ceas arată literalmente ca o simfonie, foarte elegantă, nobilă și totuși masculină. Acest lucru se datorează designului minimalist al culorilor de bază cu accente metalice. Ceasurile Orient din această ediție sunt, de asemenea, echipate cu mecanisme automate „in-house”. Rezistența la apă se situează la nivelul de 3 – 5 ATM, ceea ce reprezintă un parametru foarte favorabil în cazul modelelor elegante și sociale.

V-a plăcut articolul? Nu uitați să-l distribuiți

Distribuiți

Cele mai noi articole