Ceasuri Invicta: Cele mai populare ediții

Ceasurile Invicta impresionează prin aspectul lor robust
Distribuiți
LinkedIn

Acestea sunt cunoscute pentru creativitatea și caracterul lor controversat în lumea orologeră. Cu toate acestea, în spatele ceasului Invicta, un simbol imaginar al indignării colecționarilor și a tradiționaliștilor din domeniul orologeriei, se află mult mai mult decât „doar” un design îndrăzneț. Una dintre mărcile cu cea mai rapidă creștere de pe piață în prezent, deținătoare a prestigiosului premiu Red Dot și a 50 de brevete de orologerie, dar și un gigant manufacturier cu o istorie extraordinară. Marca Invicta, pe care o vom analiza mai îndeaproape în rândurile următoare, are toate acestea la activ. Vă prezentăm o poveste interesantă și o avanpremieră a celor mai populare ediții Invicta.

Conținutul articolului

Din povestea Invicta: De la o marcă elvețiană tradițională la un simbol al extravaganței în materie de design

Puțini ar fi ghicit astăzi că povestea extravagantelor ceasuri Invicta a început în mod tradițional, în Mecca orologeriei elvețiene, La Chaux-de-Fonds. Aici a fost fondată marca în 1837 de către ceasornicarul Raphael Picard, cu intenția de a face ceasuri elvețiene de calitate la prețuri accesibile. Realizarea sa a anticipat chiar și crearea unor giganți precum Rolex și Tissot. Datorită măiestriei oneste și a urmăririi unei dezvoltări tehnologice flexibile, exemplificată prin mișcările automate și cronografele automate, Invicta a câștigat rapid favoarea pieței.

Ca și alte mărci tradiționale de ceasuri elvețiene, Invicta a fost zguduită din temelii în timpul așa-numitei crize a cuarțului. Ca urmare a falimentului, familia Picard a decis să vândă marca unei companii americane de investiții în 1991. Producătorul inițial elvețian își are acum sediul în Florida și face referire la istoria sa prin motto-ul „Invincible in detail since 1837”. Cu toate acestea, edițiile cu design unic ale Invicta au prea puțin în comun cu filozofia originală a mărcii.

Ceasuri Invicta: Unicate de design

Designul este pe primul loc. Ceasurile Invicta sunt originale, extravagante și deosebit de îndrăznețe. Majoritatea modelelor au o carcasă masivă, foarte mare, ceea ce le face de neconfundat. Acest lucru este asortat de schema de culori îndrăzneață, în multe cazuri înfrumusețată cu un finisaj de sidef. Cu toate acestea, Invicta este cunoscută și pentru atenția sa la detalii. Ceasurile sale sunt rafinate, astfel încât chiar și cel mai mic detaliu surprinde perfect tematica. În special pentru edițiile tematice limitate.

Ceasurile Invicta sunt departe de a fi doar o piesă de modă ieftină. Combinația dintre calitate și accesibilitate este cea care asigură popularitatea nepieritoare a acestui brand extravagant. Producătorul folosește materiale de înaltă calitate, în cea mai mare parte oțel sau titan, sticlă minerală cu un strat protector de safir, iar o mare parte dintre modelele sale folosesc mecanisme japoneze Seiko de înaltă calitate.

Ediții Invicta de top

Invicta a lansat deja o serie de ediții, inclusiv popularele ediții limitate. Producătorul se laudă nu doar cu cifre de vânzări ridicate, ci și cu un record de patru mii de noi modificări de design pe an. Din această cantitate incredibilă, am selectat pentru dvs. cele mai populare colecții de ceasuri.

Invicta Pro Diver

Invicta Pro Diver

Invicta Pro Diver a reprezentat debutul noii mărci Invicta sub steag american. Acestea au apărut în 1991 și au provocat imediat o agitație uriașă în comunitatea orologieră. Ele acționează ca o imitație a luxosului Rolex Submariner. Astfel, este un ceas de scufundări cu o rezistență la apă decentă, variind între 100 și 300 de metri. Acestea dispun de o coroniță cu șurub, un cadran de dată mărit și luminozitate Tritnite Lume din atelierul producătorului. În ceea ce privește extravaganța, ceasurile Invicta Pro Diver păstrează un profil scăzut, chiar arată elegant și sunt potrivite pentru purtarea de zi cu zi.

Invicta Speedway

Ceasurile sport Invicta Speedwy, care amintesc prin design de cronometrele de curse, sunt extrem de populare în rândul bărbaților. Funcționează cu un mecanism japonez de înaltă calitate și se mândresc cu caracteristici funcționale interesante, printre care un cronograf, tahimetru și, în unele cazuri, rezistență la apă la 200 m. Din nou, după standardele producătorului, aceasta este o ediție mai puțin distinctivă și ușor de purtat.

Invicta Angel

Pentru a treia oară, ceasuri foarte plăcute, de data aceasta concepute pentru sexul frumos. Ceasurile Invicta Angel de damă sunt elegante și la modă. Carcasa și brățara din oțel chirurgical sunt oferite în mai multe variante de culoare, inclusiv o combinație unică de argint și aur roz. Unele modele au un cadran îmbogățit cu zirconiu cubic în jurul perimetrului, accentuându-le aspectul elegant.

Invicta Disney ediție limitată

Prezentarea generală a celor mai populare ediții Invicta nu poate fi încheiată decât cu o ediție limitată interesantă din punct de vedere al designului. Dacă sunteți un iubitor de Mickey Mouse, aruncați o privire la această colecție unică. În acest caz, popularul personaj de desene animate împodobește cadranele ceasurilor Invicta pentru bărbați și femei. Așadar, nu este o ediție pentru copii. Majoritatea modelelor Invicta Disney au o carcasă și o brățară din oțel, ace, mâini luminiscente, rezistență la apă de 50 m și popularul șoricel pe cadran. Invicta a urmat succesul ediției Disney cu alte ediții limitate Disney, dintre care cele mai populare sunt edițiile Invicta Marvel și Invicta Star Wars.

V-a plăcut articolul? Nu uitați să-l distribuiți

Distribuiți

Cele mai noi articole