Ceasuri Swiss Military: Calitate garantată de Confederația Elvețiană

Ceasul Swiss Military Hanowa
Distribuiți
LinkedIn

Atunci când vedeți „Swiss Made” pe cadran, puteți fi siguri că este un produs fabricat în mod cinstit. Ceasurile fabricate în Elveția vin cu o așteptare de calitate, dar și cu un preț mai mare. Cu toate acestea, există încă mărci care își păstrează prețurile la pământ și îndeplinesc cu încredere standardele elvețiene stricte cu privire la calitate. Ceasurile Swiss Military sunt o dovadă în acest sens. Mai mulți ceasornicari își oferă produsele sub licența oficială a Confederației Elvețiene. Astăzi, aruncăm o privire mai atentă la trei mărci care au îndeplinit standardele Swiss Military și ale căror ceasuri pot fi accesibile publicului larg de utilizatori.

Conținutul articolului

Ce înseamnă Swiss Military

Swiss Military este o licență oficială globală autorizată și protejată de Confederația Elvețiană. Această marcă se mândrește cu o gamă largă de produse, inclusiv ceasuri care integrează elemente dovedite ale valorilor elvețiene, cum ar fi funcționalitatea, durabilitatea și simplitatea cu bun gust. Elvețienii își propun să ofere lumii produse clasice și oneste, cu un design pur. Ceasurile Swiss Military sunt exact asta. Deși există nuanțe subtile de diferențe între diferitele mărci elvețiene, toate se încadrează în limitele stabilite de licență. Așadar, vă puteți baza pe o combinație de calitate onestă și o bună accesibilitate.

Swiss Military Hanowa

Marca Swiss Military Hanowa a fost fondată în 1963 în Bienne, Elveția. Încă de la începuturile sale, a aderat la valorile forțelor armate elvețiene, cum ar fi robustețea, rezistența și capacitatea de a rezista în condiții extreme. Produce ceasuri elvețiene de înaltă calitate, cu un design sportiv.

Ceasuri Swiss Military Hanowa

Ceasurile Swiss Military Hanowa sunt concepute în primul rând pentru utilizatorii cu un stil de viață activ. Prezintă un design sportiv, cu un ochi pentru funcționalitate și durabilitate. În portofoliul său, Hanowa are o serie de piese originale din punct de vedere al culorii și al designului. Producătorul le echipează cu o mișcare cu cuarț, ca de altfel de fabricație elvețiană. Durabilitatea este asigurată prin utilizarea unor materiale calitative, cum ar fi oțelul chirurgical, pielea naturală și cristalul de safir. În plus față de ceasurile pentru bărbați, producătorul oferă, de asemenea, mai multe modele pentru femei.

Swiss Military by Chrono

Marca Swiss Military by Chrono face parte de peste 30 de ani din piața de ceasuri. În ciuda faptului că este un producător elvețian relativ tânăr, acesta a pătruns deja cu ceasurile sale în peste 40 de țări din întreaga lume. Pe lângă fiabilitatea, precizia și calitatea sa, este cunoscută și pentru inovația sa.

Ceasuri Swiss Military by Chrono

Și ceasurile Swiss Military by Chrono, la fel ca și concurenții săi de la Hanowa, este caracterizat de un design sportiv, potrivit în special pentru utilizatorii cu spirit de aventură. Producătorul este preocupat în special de calitatea meșteșugului, de integrarea inovațiilor tehnologice și de estetică. Toate ceasurile din atelierul Chrono sunt echipate cu mișcări de la producătorii elvețieni ETA, Rodna sau Sellita. Fiecare model este asamblat, inspectat și ambalat manual. Calitatea este garantată de garanția extinsă de 5 ani pe care producătorul o oferă în mod standard pentru toate ceasurile sale. Deși ceasurile Swiss Military by Chrono au, de asemenea, un preț foarte bun, gama de prețuri din cataloagele producătorului este puțin mai largă în comparație cu cea de la Hanovra.

Ceas Swiss Alpine Military

Swiss Alpine Military

Swiss Alpine Military este o linie de ceasuri sport-elegante, produsă și distribuită de Grovana. Ca atare, marca este prezentă pe piață din 1924 și își produce toate ceasurile manual în atelierele sale din Tenniken. Aceasta a adăugat ediția Swiss Alpine Military în portofoliul său în urmă cu 20 de ani.

Ceasuri Swiss Apline Military

Ceasurile Swiss Alpine Military se remarcă prin versatilitatea lor. Deși este în primul rând un ceas sportiv, colecția include modele care pot rezista în condiții dificile, precum și cele care se vor remarca la evenimente sociale mai puțin formale. Producătorul pune accentul pe o combinație de precizie, fiabilitate și durabilitate. În ceea ce privește materialele, oțelul domină. Cele mai multe modele sunt echipate cu o brățară din oțel, dar pot fi găsite și curele din piele sau silicon. Sticlele sunt în mare parte mineral. Cadranul este caracterizat de cadrane mari, ușor de citit. Și acest ceas Swiss Military oferă, de asemenea, o combinație de funcționalitate excelentă și durabilitate ridicată. Toate sunt rezistente la apă și sunt însoțite de o garanție de 3 ani garantată de producător.

V-a plăcut articolul? Nu uitați să-l distribuiți

Distribuiți

Cele mai noi articole