Ceasuri în colaborare cu alte mărci? Acestea sunt cele mai cunoscute colaborări!

Colaborarea brandului Casio cu trupa muzicală Gorillaz
Distribuiți
LinkedIn

În prezent este colaborarea cotată ca un atu nu doar pentru marcă, dar totodată și pentru partener. Pur și simplu, beneficii pentru ambele părți. Numeroase ceasuri de mână, care au fost create în colaborare cu un brand sau persoană de renume mondial, se numără printre produse limitate. Acestea sunt cele mai cunoscute colaborări ale ceasurilor cu cunoscutele mărci. Ați dori să dețineți una dintre ele?

Conținutul articolului

Ceasuri de mână și cele mai cunoscute colaborări

Cuvântul colaborare este adesea întâlnit în ceea ce privește personalitățile cunoscute. Cu toate acestea, colaborarea vreunei mărci cunoscute, nu trebuie să fie, însă, exclusiv doar cu una dintre personalități. Ceasurile de mână speciale pot apărea și în colaborare cu vreun brand din industria modei, a divertismentului sau chiar cea auto. Ați auzit de exemplu de colaborarea G-Shock cu trupa Gorillaz sau Bvlgari și Steve Aoki?

Ceasurile Casio G-Shock x Gorillaz

Cine nu ar recunoaște calitativele ceasuri sport Casio G-Shock? În colaborare cu Gorillaz, însă, a fost creat în anul 2018 un ceas special, care leagă două entități mondiale, inovatoare și renumite. Acest ceas exclusiv a fost inspirat de culorile de pe copertele albumelor Gorillaz. Modelul GW-B5600GZ reprezintă un ceas digital pătrat, care are Bluetooth, control radio alimentat cu energie solară, iluminare LED și cadran negru. Pe de altă parte, modelul de bază GA-2000GZ reprezintă un ceas digital-analog, care utilizează o construcție nouă din carbon cu posibilitatea schimbării benzii ceasurilor. 

De interes: Întreaga curea de ceas este inspirată de coperta primului album Gorillaz.

Ceasuri de mână Audemars Piguet x Marvel

Intersantă și totodată o colaborare neobișnuită poate fi lăudată cea cu prestigiosul brand elvețian Audemars Piguet, care a fuzionat cu compania Marvel. Din această colaborare a reieșit ceasul de mână de design Audemars Piguet Royal Oak Concept Black Panther Flying Tourbillon, care prin designul său se încadrează în conceptul personajului Black Panther. Mulți critici, însă, consideră acest ceas ca inestetic – mai ales dacă iau în considerare, că este vorba de un brand elvețian luxuriant. 

Ceasuri Bvlgari & Steve Aoki

Iubitorii muzicii își vor găsi calea în colaborare lui Bvlgari cu Steve Aoki, care face parte printre cei mai faimoși DJ. Această ediție specială de ceasuri de la Bvlgari combină prospețimea și viața de noapte. Ceasurile de mână Bvlgari Aluminium Steve Aoki Special Edition sunt dedicate iubitorilor de viață, optimism și de mișcare.

Renumitul DJ Steve Aoki și ceasul reieșit din colaborarea cu brandul Bvlgari
Sursa: https://www.gq-magazine.co.uk/

Ați știut, că în anul 2022 a apărut o colaborare interesantă dintre Bvlgari și Ducati? Această colaborare are forma uneia dintre cele mai sportive și mai avantgardiste ceasuri din toate timpurile – Aluminium Chronograph.

Ceasuri limitate Patek Philippe x Virgil Abloh

Ce fel de listă ar fi dacă nu am include în ea marca producătoare a unul dintre cele mai scumpe ceasuri? Mai exact, ne referim la colaborarea lui Patek Philippe cu Virgil Abloh. Din această colaborare au apărut doar 2 piese de ceasuri. În timp ce unul l-a păstrat designerul în sine, recunoscut mondial, Virgil Abloh, celălalt și l-a cumpărat Drake, care admiră foarte mult opera lui Virgil.

Colaborarea ceasurilor, care au sens

În multe alte cazuri putem vorbi mai ales despre ceasurile de design, care au apărut din colaborarea cu un personaj cunoscut sau vreun brand. Însă, unele ceasuri bărbătești și de damă, apar în colaborare cu mărcile de renume mondial, pentru a ajuta la răspândirea vreunei idei, a aduce omagiu unei personalități importante sau pentru a oferi creatorilor spațiu, de a arăta, ce se ascunde în ele.

V-a plăcut articolul? Nu uitați să-l distribuiți

Distribuiți

Cele mai noi articole