Mărci populare de ceasuri pentru bărbați din clasa medie

Cele mai populare mărci de ceasuri de clasă medie
Distribuiți
LinkedIn

Orologeria modernă este un segment incredibil de larg și navigarea în oferta actuală nu este ușoară nici măcar pentru pasionații de ceasuri. Adevărata provocare este dacă un utilizator obișnuit decide să investească în calitate superioară și o caută la un preț (relativ) accesibil. Prin urmare, am decis să rezumăm pentru dvs. o privire de ansamblu asupra mărcilor care oferă ceasuri de clasă medie. Acești producători au reușit să optimizeze raportul calitate-preț în favoarea unui ceas de succes și a satisfacției purtătorului acestuia.

Conținutul articolului

Ce (nu) este un ceas de clasă medie

Intenția noastră este de a vă prezenta cele mai bune mărci din industria orologieră  ținând cont de o accesibilitate relativ bună. Deși aceste ceasuri nu vor veni cu un tourbillon și alte complicații de lux, vă puteți baza pe acuratețea, durabilitatea și longevitatea sa. Un alt parametru este designul prietenos și întotdeauna meticulos de detaliat. Dar nu ne referim la ceasuri ieftine de modă. Ne concentrăm asupra mărcilor cu o selecție largă de modele care se încadrează sub pragul de 5 000 de lei, punând accentul pe producătorii cu o ofertă puternică de ceasuri sub 2500 de lei.

Cele mai bune ceasuri din clasa medie

Următoarele cinci mărci au ajuns pe lista noastră scurtă pentru cel mai bun raport preț-calitate din gama medie.

Tissot

Marca Tissot se remarcă în segmentul ceasurilor mecanice elvețiene. Se află pe piață din 1853, iar istoria sa este strâns legată de luxul Omega. În prezent, atât Tissot, cât și Omega, împreună cu alte mărci, fac parte din Swatch Group.

Tissot și-a clădit un statut puternic în domeniul ceasurilor sport de-a lungul existenței sale. Deosebit de populară este colecția Seastar. Cu toate acestea, producătorul are, de asemenea, o serie de modele festive foarte atractive și de societate. Printre gamele populare din această categorie se numără Tissot Gentleman și Tissot PRX. Se poate spune, că fiecare ceas Tissot combină forma și funcționalitatea cu o precizie maximă.

Hamilton

Marca Hamilton a fost fondată în SUA în 1892. În timpul Primului Război Mondial, principala sa preocupare a fost dezvoltarea și producția de ceasuri militare și ceasuri de pilotaj de calitate. La scurt timp după această perioadă, în anii ’50 și ’60, a adus pe piață câteva modele iconice care sunt sursa de inspirație pentru colecțiile contemporane. Începând cu anii 1960, Hamilton este deținută de elvețieni, iar în prezent face parte din familia Swatch Group.

Ceasurile din gama medie Hamilton combină cele mai bune două superputeri orologere: America și Elveția. Designul modelelor americane încorporează mișcări elvețiene de înaltă calitate. Ceasurile Hamilton sunt, de asemenea, populare pentru stilul lor distinctiv de epocă, deoarece se inspiră foarte mult din propria lor istorie.

Seiko

Marca japoneză, fondată la Tokyo în 1881, este unul dintre cei mai puternici jucători din domeniul orologeriei. Pe lângă deceniile în care a produs modele sportive, inclusiv ceasuri de scufundări, în 1969 a reușit să rescrie istoria orologeriei practic peste noapte. A fost lansat primul ceas cu quartz din lume.

În prezent Seiko este unul dintre cei mai mari producători de ceasuri din lume. Are în portofoliu o gamă largă de ceasuri de clasă medie, cu un nivel corespunzător de complicații și de calitate a materialelor folosite. Multe dintre modelele populare din colecția Seiko 5 Sports încep în intervale de preț foarte accesibile. În plus față de modelele cu quartz, producătorul oferă, de asemenea, ceasuri automate și solare pentru bărbați.

Ceasuri Seiko pentru bărbați

Casio

Istoria Casio a început în anii 1940. Anii 1920: secol în Tokyo. Marca, care inițial s-a impus pe piață ca producător de calculatoare, a început să aplice tehnologia digitală și cuarț în industria orologieră în 1974.

În prezent, Casio este unul dintre cei mai cunoscuți jucători de pe piață. În special ceasurile durabile din seria G-Shock se bucură de o mare popularitate. Carcasă de înaltă calitate rezistentă la șocuri, brățări din oțel inoxidabil și curele solide din rășină, dar și un design modern și solid. Ceasurile lor sunt la fel de durabile cum numai un ceas de gamă medie poate fi.

Victorinox

Victorinox este o marcă elvețiană care a apărut pe piață în 1884. A devenit celebru pentru producția de cuțite militare de înaltă calitate, pe care a urmat-o cu producția ceasurilor sale.

Ceasurile Victorinox de clasă medie sunt absolut fiabile, precise, durabile și atractive din punct de vedere vizual. Producătorul prevede utilizarea lor pe orice tip de teren. Compania pune accentul pe calitatea materialelor și a manoperei mecanice. Ceasurile Victorinox INOX Titanium sunt foarte populare, cu o varietate de complicații și o carcasă din titan ușor și durabil.

V-a plăcut articolul? Nu uitați să-l distribuiți

Distribuiți

Cele mai noi articole