Ceasuri Wenger: calitate elvețiană la un preț accesibil

Ceasuri elvețiene de calitate - Wenger
Distribuiți
LinkedIn

Deși istoria mărcii Wenger a depășit de mult un secol, nu a fost întotdeauna legată de producția de ceasuri elvețiene de calitate. Cuțitele din portofoliul producătorului care poartă emblema națională a Elveției se află pe piață cu mult de câteva decenii și se bucură de o popularitate extraordinară. Deși ceasurile Wenger sunt un produs relativ nou, acestea nu rămân în urmă în ceea ce privește calitatea. Acestea sunt incredibil de funcționale, unele fiind concepute pentru a fi atât elegante, cât și la modă. Acum, vi le vom prezenta mai în detaliu.

Conținutul articolului

Din istoria mărcii Wenger

Povestea mărcii Wenger a început să fie scrisă deja în anul 1893, în Valea Delémont, în cantonul elvețian Jura. Cu toate acestea, primul cuțit elvețian din atelierul producătorului apăruse deja pe piață cu trei ani mai devreme. La scurt timp după debutul său oficial, Wenger a primit un contract cu armata elvețiană, care a început producția cuțitului cunoscut acum sub numele de Swiss Army Knife.

În anii următori, compania a continuat să prospere, succesul său bazându-se în mare parte pe pasiunea pentru calitate, precizie și măiestrie superioară. Aceste atribute au pus, de asemenea, o bază excelentă pentru orologeria viitoare.

De la cuțite la ceasuri elvețiene de calitate

Ceasurile Wenger au apărut pe piață abia în anul 1997. La fel ca și cuțitele, acestea au fost concepute pentru a avea utilizări multifuncționale. Ca urmare, au câștigat rapid favoarea aventurierilor, a sportivilor și a iubitorilor de natură. Nu a trecut mult timp până când Wenger și-a dat seama că se poate adresa unei baze de clienți mult mai largi. Așa că a adăugat în portofoliul său ceasuri elegante și la modă. În ciuda faptului că are puțin peste 20 de ani de experiență în industria ceasurilor, marca reprezintă unul dintre principalii actori din orologeria elvețiană.

Ceas bărbătesc Wenger

Cum sunt ceasurile Wenger

În istoria mărcii Wenger este adânc înrădăcinat un simț al funcționalității practice. Prin urmare, vă puteți baza pe faptul că ceasurile din portofoliul producătorului sunt robuste, durabile, practice și multifuncționale.

Specificațiile tehnice ale ceasului Wenger

Pentru a fi etichetate ca „Swiss made”, cel puțin 50% din componente trebuie să provină din producția orologeriei elvețiene, iar ceasurile trebuie să fie produse în țară. Wenger îndeplinește aceste cerințe. Cu toate acestea, pentru a menține un preț accesibil, importă unele componente. Ceasurile de damă și ceasurile Wenger pentru bărbați sunt echipate cu mișcări elvețiene care garantează o cronometrare precisă și fiabilă. Producătorul alege materiale cu rezistență ridicată la zgârieturi. Folosește oțel inoxidabil cu acoperire PVD și sticlă minerală întărită sau de safir.

Designul ceasurilor Wenger

Producătorul are în gama sa atât ceasuri pentru bărbați, cât și ceasuri Wenger pentru femei. În colecțiile sale veți găsi o diversitate de design, începând cu modele sportive mai masive și cronografe realizate pentru un stil de viață activ și terminând cu ceasuri elegante. Între acestea, veți găsi atât modele clasice, cât și ceasuri în popularul stil vintage. Toate, bineînțeles, cu semnul crucii de croitorie pe cadran.

Modele populare de ceasuri Wenger

Dacă v-au captat ceasurile Wenger, vă invităm să faceți cunoștință cu modelele selectate din oferta mărcii.

Wenger Avenue

Ceas de damă Wenger cu o curea din silicon care este întruchiparea simplității și a caracterului practic. Cadranul întunecat, cu cadran și mâini contrastante, garantează o lizibilitate excelentă. Ceasul este potrivit pentru purtarea zilnică.

Wenger Urban Metropolitan

Un ceas cu un design clasic, care este pus în valoare de două subcadrane, o fereastră pentru dată între orele 4 și 5 și detalii albastre îndrăznețe. Ceasul este dotat cu un cronograf cu trei coroane distincte. Cureaua din piele de înaltă calitate este o încântare.

Wenger Seaforce cu cadran albastru

Ceas Wenger sport robust cu brățară din oțel inoxidabil și lunetă rotativă albastră solidă. Cadranul albastru este echipat cu o fereastră pentru dată. Ceasul este rezistent la apă până la 200 m și este o alegere excelentă pentru aventurile în aer liber.

V-a plăcut articolul? Nu uitați să-l distribuiți

Distribuiți

Cele mai noi articole