Cum să alegem cele mai bune ceasuri pentru cicliști?

Ceasurile pentru cicliști dispun de obicei funcții practice.
Distribuiți
LinkedIn

Îndrăgiți ciclismul de recreație sau vă place ciclismul la nivel profesional? În orice caz, pentru obținerea unei performanțe mai bune vă ajută cele mai bune ceasuri pentru cicliști. Cum, însă, să le alegeți? Vă sfătuim în rândurile următoare.

Conținutul articolului

Cum să alegem cele mai bune ceasuri pentru cicliști?

De obicei cicliștii folosesc ciclocomputerul pentru măsurarea distanței, pe care îl atașează pe ghidonul bicicletei. Are, însă, funcții limitate, pe care le pot folosi doar pentru ciclism. Dimpotrivă însă, ceasurile pentru cicliști pot fi folosite din plin și pentru alte sporturi. Este vorba de ceasuri sport complexe. Și ce este cel mai bine, alegerea celui mai bun ceas pentru cicliști nu trebuie să fie deloc dificilă. Este suficient doar să știți, ce caracteristici și funcții așteptați de la ele.

Ceasuri pentru cicliști îndrăgite - Garmin Fenix 6

Funcții, pe care ar trebui să le aibă ceasurile pentru cicliști

Când vorbim de ceasurile pentru cicliști, în majoritatea cazurilor este vorba de modele sport, pe care puteți să setați modul de ciclism. Cele mai bune ceasuri pentru cicliști le recunoașteți prin faptul că vor avea următoarele funcții:

  • tahometru pentru măsurarea vitezei,
  • măsurarea ritmului cardiac,
  • GPS și înregistrarea traseului,
  • măsurarea temperaturii,
  • măsurarea altitudinii,
  • conexiune bluetooth,
  • indicator dată,
  • cronometru.

Ceasurile de ciclism și caracteristicile sale

Ceasurile de ciclism adesea fac parte din categoria ceasurilor smart. Desigur, astfel oferă posibilitatea de conectare cu aplicațiile mobile. Cicliștilor mai activi, care au ciclismul în programul zilnic, recomandăm ceasuri de ciclism cu suficientă autonomie a bateriei. Deoarece este vorba de ceasuri sport, ar trebui să aibă și o carcasă durabilă și o brățară fixă, resp. curea.

Ați știut că, ceasurile de ciclism pot avea și un design elegant, chiar ușor luxuriant? Datorită acestui fapt le puteți purta la diferite evenimente.

Ceasuri ciclism Suunto Baro 9

Cele mai bune ceasuri pentru ciclism

Există mai multe mărci, care se ocupă de producția ceasurilor pentru cicliști. Putem menționa de exemplu companii precum Garmin, Suunto, Festina, Casio, Citizen sau Seiko. În afară de design, ceasurile pentru cicliști adesea se deosebesc prin performanță, numărul funcții și preț.

IDEE de final: Ceas de ciclism Festina CHRONO BIKE

La final am pregătit pentru voi o idee de un produs fiabil și care este ceasul de ciclism Festina CHRONO BIKE cu seria de produs 20329/1. Este fabricat din oțel inoxidabil și are sticlă durabilă safir și carcasa cu diametrul de 44 milimetri. Este vorba de un ceas sport bărbătesc, care atrage atenția prin designul atractiv mat. În ciuda faptului că este un ceas sport pentru cicliști, este caracterizat prin designul exclusiv. Cadranul este analog iar bateria quartz.

Calitative și accesibile la preț - ceasuri smart Samsung Galaxy 4

V-a plăcut articolul? Nu uitați să-l distribuiți

Distribuiți

Cele mai noi articole