Ceasurile Victorinox surprind prin calitate, design și preț

Ceasurile elvețiene Victorinox fac parte printre ceasurile elvețiene accesibile la preț
Distribuiți
LinkedIn

Brandul elvețian Victorinox a devenit celebru mai ales în timpul Primului Război Mondial, iar acest lucru prin producția de cuțite calitative. Cu trecerea timpului, însă, principalii protagoniști ai companiei au hotărât să pășească și în lumea orologeriei. Ceasurile Victorinox din ziua de astăzi sunt calitative și fiabile, în timp ce pot avea un design eleganto-luxuriant.

Conținutul articolului

Istoria ceasurilor Victorinox

Compania Victorinox a fost fondată în anul 1884 îl Elveția de către Karl Elsener. Era vorba de o marcă, care în primul rând se ocupa de producția cuțitelor calitative pentru armata elvețiană.

Fapt interesant: Denumirea companiei Victorinox a apărut prin combinația a două cuvinte, și anume Victoria și Inox. Karl Elsener a denumit compania după regretata sa mamă Victoria. Cuvântul Inox, la rândul său, caracterizează oțelul inoxidabil.

Istoria ceasurilor Victorinox este strâns legată de producția cuțitelor de buzunar

Ceasuri Victorinox și caracteristicile acestora

Ceasurile Victorinox de bărbați și damă se caracterizează prin calitatea lor și designul eleganto-luxuriant. Printre piesele eleganto-luxuriante, însă, se găsesc și ceasuri de scufundare care sunt extrem de rezistente.

Sfatul nostru: Când vine vorba de ceasurile rezistente, atragem atenția asupra INOX Mechanical. Au fost efectuate asupra lui până la 130 de teste, ceea ce reflectă doar calitatea și fiabilitatea lui.

Ceasuri rezistente Inox Mechanical

130 de teste pe ceasurile Victorinox au simbolizat aniversarea a 130 de ani de la apariția companiei.

  • Ceasul Victorinox a fost aruncat de pe o clădire cu trei etaje, atingând o viteză de până la 50 km/h. După căderea pe sol carcasa ceasului nu s-a spart.
  • Peste ceas au lăsat să treacă un tanc de 64 de tone. Ceasul Victorinox a trecut și acest test.
  • Ceasul Victorinox Inox este rezistent și la diferențele mari de temperaturi. Este funcțional la temperaturi de la -57 °C până la +71 °C.
  • La unul dintre teste au agățat un salvamontist de un elicopter. Acesta a zburat deasupra unui ghețar.
Ceas Victorinox 241695
Sursa: https://www.timestore.ro/

Funcții vs. designul ceasurilor Victorinox

Pe baza caracteristicilor menționate mai sus, despre ceasurile Victorinox putem declara fără probleme, că într-adevăr este vorba de ceasuri calitative și rezistente.

Oamenii, însă, achiziționează ceasurile Victorinox și datorită designului și a stilului. Deoarece au o notă luxuriant-elegantă, sunt potrivite pentru activitățile outdoor, sport sau purtarea obișnuită, dar de exemplu și la ținutele elegante.

Sfatul nostru: Ceasul de damă Victorinox Maverick cu seria de produs 241612 are un design interesant, sticla safir și arătătoare fosforescente.

Pe lângă carcasa rigidă, pentru ceasurile Victorinox sunt caracteristice și curelele și brățările interschimbabile – de exemplu din oțel inoxidabil sau din piele, cauciuc, nylon, material și silicon. În plus, există versiuni din lemn.

3 idei pentru ceasuri Victorinox

Dacă tânjiți după ceasurile Victorinox, recomandăm unul dintre următoarele 3 modele:

  • ceas bărbați Victorinox Swiss Army Maverick,
  • ceas Victorinox Swiss Army Men’s Alliance cu cronograf,
  • ceas Victorinox Swiss Army INOX Naimakka.

De ce să alegem ceasuri Victorinox?

Toate ceasurile Victorinox sunt proiectate și fabricate așa, încât să atingă echilibrul perfect între performanță și designul atemporal. Dacă îl încercați la mână, puteți avea siguranța, că sunt pregătite pentru orice tip de eveniment. La urma urmei, compania Victorinox proiectează și produce unul dintre cele mai impresionante și totodată cele mai accesibile ceasuri elvețiene.

V-a plăcut articolul? Nu uitați să-l distribuiți

Distribuiți

Cele mai noi articole