Acestea sunt cele mai valoroase și cele mai scumpe ceasuri Casio

Prezentăm cele mai valoroase și cele mai scumpe ceasuri Casio
Distribuiți
LinkedIn

Brandul Casio nu trebuie prezentat în mod special. Este vorba de o companie japoneză, care și-a prezentat primul ceas încă în anul 1974. Iar de atunci ceasurile Casio au cunoscut diverse îmbunătățiri. 

Conținutul articolului

Cel mai scump ceas Casio

În anul 1983 a văzut lumina zilei primul ceas G-Shock. Deja în acea vreme se mândrea cu rezistența ridicată față de deteriorarea mecanică. Ambițiosul brand, însă, nu a pierdut vremea și a produs alte produse durabile și valoroase. Printre cele mai scumpe ceasuri Casio, care au fost produse vreodată, aparțin înainte de toate aceste 5 modele. 

Cel mai scump ceas Casio G-Shock G-D5000-9JR

În cadrul celei de-a 35-lea aniversări a seriei G-Shock, a prezentat brandul Casio primul său ceas ca cel mai scump de până acum, Casio G-Shock G-D5000-9JR, care este fabricat din aur de 18 karate. Valoarea acestuia este de aproximativ 62 000 EURO. Acest ceas are un design retro, și este echipat cu caracteristici excelente inclusiv un indicator al fusului orar cu 38 de puncte orare diferite, iluminare LED și tehnologie Multi-Band 6 pentru setarea automată a ceasului. 

Sfatul nostru: Dacă sunteți interesați de versiunea aurie accesibilă la preț a ceasului Casio G-Shock, vă recomandăm ceasul Casio G-Shock cu seria de produs GMW-B5000GD-9ER.

Ceas Casio G-Shock MRG-G2000HB-1A

Ceasurile MR-G fac parte din vârful seriei de modele Casio G-Shock. Caracteristici și parametri tehnici excelente are de exemplu ceasul Casio G-Shock MRG-G2000HB-1A. Este echipat cu Bluetooth și oferă și funcția GPS, controlarea orei prin radio și calibrarea manuală și automată a orei. Totodată are un design elegant cu un model, care seamănă cu solzii unui dragon negru. Prețul lui ridicat este subliniat nu doar de durabilitate, dar și de precizia maximă și a impermeabilității ridicate – de până la 200 m.

Ceas Casio G-Shock MRG-G2000HB-1A
Sursa: https://www.g-central.com/

Ceas Casio G-Shock MRG-B5000B-1

Din designul inițial al G-Shock DW5000C a fost creat ceasul G-Shock MRGB5000B-1, care se caracterizează prin forma pătrată și materialul premium. Acest model se caracterizează, și de o lunetă compusă din 25 de părți, care a fost lustruit individual prin tehnica Sallaz. Carcasa și luneta sunt fabricate dintr-un amestec de aliaj din titan prelucrat, care este de trei ori mai dur decât titanul pur. Și în acest caz, este valabil, că ceasul este echipat cu funcții excelente, și anume conexiunea Bluetooth sau controlarea orei prin radio și calibrarea manuală și automată a orei. Acest ceas este rezistent la șocuri și are o brățară fixă și sticlă safir.

Printre cele mai valoroase și mai scumpe ceasuri Casio face parte și modelul cu codul MRG-B5000B-1

Ceas Casio G-Shock MRG-B2000B-1A1

Casio G-Shock MRG-B2000B-1A1 este ceasul, a cărui design are forme și margini superbe create de tehnologie de nano-procesare Yamagata Casio. Acest model va mulțumi și pe cel mai practic proprietar. Este echipat cu funcții precum calibrarea prin undele radio sau împerecherea cu smartphone prin Bluetooth. Produsul exclusiv cu codul MRGB2000B1A1 are și sticla safir cu strat antireflex, ceea ce doar dovedește durabilitatea lui, rezistența și perfecțiunea. În plus, este vorba de un ceas, care este lustruit prin tehnica Sallaz. Prețul lui este de aproximativ 2 800 Euro. Se poate achiziționa în mai multe variante de culori. 

Ceasul extrem de valoros Casio MRG-B2000B-1A1

Casio G-Shock MRG-B1000B-1A

Cel mai ieftin ceas din această listă este modelul Casio G-Shock MRG-B1000B-1A. Ținând cont de valoarea de pâna la 2 600 Euro, oricum aparține de unul dintre cele mai scumpe ceasuri Casio. Și în acest caz este valabil, că este vorba de un ceas care oferă performanțe deosebite, cu un design superb cu forma minimalistică și practică. Acest produs este de asemenea rezistent la șocuri, impermeabil până la 200 m, are lumină LED și dispune de recepția automată a semnalului de calibrare a orei de până la șase ori pe zi. Și pentru ca să nu uităm, ceasul MRGB1000B poate fi conectat cu un smartphone prin intermediul unui Bluetooth. 

Cel mai ieftin, dar și așa valoros: Ceas Casio G-Shock MRG-B1000B-1A
Sursa: https://www.g-central.com/

V-a plăcut articolul? Nu uitați să-l distribuiți

Distribuiți

Cele mai noi articole