Smartwatch-uri ieftine: branduri care își mențin prețurile mici

Vă prezentăm mărcile care fabrică smartwatch-uri ieftine
Distribuiți
LinkedIn

Dacă sunteți în căutarea unui smartwatch, alegerea nu a fost niciodată mai largă. Popularitatea segmentului a crescut vertiginos din 2017, iar producătorii nu își pot permite să se culce pe lauri. Pe lângă îmbunătățirile funcționale și hardware și un design mai atractiv, rezultatul este o accesibilitate din ce în ce mai bună a dispozitivelor purtabile. La prețuri tentante nu veți obține cele mai tari modele de pe piață, dar puteți cumpăra astăzi dispozitive inteligente de calitate la câteva zeci de euro. Iată care sunt mărcile care oferă smartwatch-uri ieftine care vă vor atrage atenția.

Conținutul articolului

Cum să alegeți un smartwatch ieftin

Chiar și modelele de ceasuri inteligente mai accesibile se pot ridica la înălțimea așteptărilor dvs. Important este să faceți alegerea potrivită.

  • Verificați compatibilitatea cu telefonul dvs.
  • Aflați capacitatea bateriei dvs.
  • Concentrați-vă pe funcțiile pe care doriți să le aibă ceasul (de exemplu, urmărirea stării de sănătate, funcții de ceas sportiv, urmărirea somnului etc.)

Sugestia noastră: Nu tot ce pare ieftin este cu adevărat ieftin

Dacă alegeți un smartwatch ieftin, probabil că vă puteți încadra în suma de 100 – 200 de euro. Dacă sunteți în căutarea unui model specific, cum ar fi un smartwatch ieftin pentru scufundări, va trebui să vă îndreptați către categorii de preț mai mari, dar puteți găsi întotdeauna o combinație acceptabilă de calitate și preț.

Mărci de smartwatch-uri ieftine

Mai jos, enumerăm mărcile de smartwatch-uri ieftine care se numără printre favoritele generale de pe piața actuală.

Marca Xiaomi

Xiaomi este o marcă interesantă de smartwatch-uri. Acesta oferă doar 5 modele: Xiaomi Mi Watch, Redmi Watch 3, Redmi 3 Active, S1 și S1 Active. În această gamă sunt incluse și alte câteva variante. În plus, producătorul oferă o serie de fitness trackere Smart Band. Majoritatea modelelor de smartwatch-uri se încadrează în mod fiabil în relații de preț în euro cu două cifre. Nivelul de 100 de euro este ușor depășit de Mi Watch, care, în același timp, este considerat un smartwatch destul de bun. Acestea sunt relativ ieftine, au caracteristici bune axate pe fitness și o durată de viață excelentă a bateriei.

Marca Carneo

Smartwatch-urile Carneo la prețuri accesibile provin de la un producător slovac. Acest brand original a apărut pe piață în 2009 și a introdus primul său smartwatch 6 ani mai târziu. Astăzi, pe lângă modelele pentru bărbați și femei, oferă și smartwatch-uri pentru copii și pentru seniori. Modelele sunt echipate cu aplicația proprie a producătorului, cu o prezentare clară a datelor și funcții inovatoare. Un mare avantaj pentru utilizatorii slovaci este suportul tehnic bun, garanția și serviciile post-garanție, precum și prețul accesibil. Printre modelele deosebit de populare se numără modelul Adventure HR+ pentru bărbați, cu un design sportiv, sau modelul Phoenix HR+ pentru femei, cu un design metalic elegant.

Marca AmazFit

AmazFit este un brand chinezesc care este în ascensiune pe piața occidentală de câțiva ani. A vândut peste 100 de milioane de smartwatch-uri începând cu 2014, iar portofoliul său este acum destul de amplu în segmentele pentru bărbați, femei și unisex. Deși producătorul oferă și modele în relații de preț mai ridicate, multe dintre ceasurile AmazFit se încadrează în niveluri de preț care nu depășesc 100 de euro. O alegere foarte bună de smartwatch-uri durabile este linia T-Rex. Un tracker de fitness surprinzător de bun este AmazFit Band 7. O alegere universală foarte bună pentru sexul frumos este AmazFit Bip 3.

marca AmazFit este unul dintre cei mai accesibili producători de smartwatch-uri la prețuri accesibile

Marca Fitbit

Fitbit este de mult timp în segmentul smartwatch-urilor. Marca este deținută de Google. Oferta sa concurează în principal cu trackerele de fitness, dar modelele Versa și Sense se încadrează în categoria smartwatch. Le puteți găsi pe piață și la prețuri sub 200 de euro. Acestea se remarcă prin funcțiile bune de fitness și opțiunile de monitorizare a sănătății, precum și prin autonomia lăudabilă a bateriei. Un mare avantaj este faptul că smartwatch-urile Fitbit sunt compatibile atât cu Android, cât și cu iOS.

Marca Garett

Garett este un producător polonez de smartwatch-uri, brățări de fitness și de trekking. Acesta oferă modele pentru bărbați, femei și copii. Smartwatch-urile ieftine Garett se remarcă prin inovații tehnologice și funcționale, care reprezintă una dintre prioritățile mărcii, alături de prețuri accesibile. O alegere economică populară a sexului frumos este elegantul Garett Verona, cu un design simpatic și cu funcțiile obișnuite pentru urmărirea activității și a stării de sănătate. Gama superioară Garett Expert 11W, cu cameră foto încorporată, aparat foto, conectivitate Wi-Fi și intrare pentru cartela SIM, reprezintă gadgeturi foarte interesante.

V-a plăcut articolul? Nu uitați să-l distribuiți

Distribuiți

Cele mai noi articole