Tendințele la ceasuri în 2022 pline de stil și tehnologii

Care vor fi tendințele la ceasuri în anul 2022?
Distribuiți
LinkedIn

Ceasurile reprezintă un accesoriu de modă atemporal, care, probabil nu se va demoda niciodată. Este tocmai datorită dezvoltării constante și schimbării tendințelor în acest domeniu. Fie că aparțineți de grupa colecționarilor de ceasuri sau sunteți doar un utilizator obișnuit, vă prezentăm tendințele la ceasuri în 2022, care îmbină tehnologia și moda.

Conținutul articolului

Cele mai bune tendințe la ceasuri în 2022

Deși principala funcție a ceasului este de a arăta ora, de-a lungul anilor, din accesoriul practic a devenit și simbol al statutului social. Indiferent dacă folosiți ceasul din motive practice sau îl considerați ca o exprimare a stilului și a personalității, vă prezentăm tendințele la ceasuri, care vor fi valabile în anul 2022

1. Ceasuri minimaliste

În ultimii ani, minimalismul iese în evidență iar acest lucru este valabil și în cazul ceasurilor. Spre deosebire de maximalism, scopul ceasurilor minimaliste este de a se concentra pe cele necesare. În plus, ceasurile minimaliste fac parte printre accesoriile de modă de bază, care este ușor de combinat cu orice tip de îmbrăcăminte.

Ceasurile minimaliste sunt nemuritoare iar acest lucru îl confirmă și brandul Tommy Hilfiger

2. Ceasuri all-black


Vom rămâne alături de minimalism, deoarece ceasurile all-black merg mână-n mână cu acesta. Ceasurile complet negre cu cadranul negru și cureaua neagră, resp. brățara neagră, vor fi îndrăgite atât de femei, cât și de bărbați. În plus, astfel de ceasuri crează un aspect perfect în orice circumstanțe.

Una dintre tendințele de lungă durată este ceasul all-black

3. Ceasuri inteligente hybrid

Ceasurile inteligente sunt în trend mai ales în ultimii ani. În prezent, însă, sunt o mare atracție ceasurile hybride smart, care au nu doar multe detalii stilate, dar și funcții tehnologice excelente.

4. Ceasuri din surse sustenabile

Ecologia și sustenabilitatea s-au tradus și în lumea ceasurilor. Ceasurile din surse sustenabile fac parte printre accesoriile preferate. Prin achiziția lor contribuiți de exemplu la reducerea amprentei de carbon.

5. Ceasuri vintage

 Dacă vorbim de durabilitate și ecologie, putem menționa și un alt trend. Printre tendințele la ceasuri în 2022 s-au inclus și ceasurile vintage, care au fost considerate de modă în anii 90. Însă, și în industria modei se poate observa, că vechiile tendințe revin.

casio- A164WA-1VES

6. Luxuriantele ceasuri sport

Și aspectul sport-elegant face parte printre tendințele la ceasuri în 2022. Datorită cadranului mare, construcției rezistente, mecanismului multifuncțional și a caracteristicilor excelente, puteți folosi ceasul la lucru, la sport sau chiar și la evenimentele elegante. Nici materialul nu este o problemă, ținând cont că luxuriantele ceasuri sport se produc în mare parte din oțel inoxidabil. Acest lucru previne, de asemenea, deterioarea și uzura lor timpurie. 

7. Ceasuri cu cadran mare colorat

Deși ceasurile cu cadranul mare sunt purtate de vedete de mult timp, în anul 2022 sunt în trend ceasurile colorate cu un cadran în culoarea smaraldului sau cel auriu. Cadranele colorate strălucitoare pot fi găsite și în colecția de ceasuri ale mărcilor luxuriante precum Tiffany, Rolex sau Cartier. 

8. Noile forme de ceasuri

În lumea ceasurilor de damă s-a produs o schimbare și în forma cadranelor. Printre tendințele la ceasuri în 2022 fac parte ceasurile pătrate și dreptunghiulare, eventual ceasuri în forma florilor. La urma urmei, chiar și în formă de cap de șarpe, cum este în cazul ceasurilor mărcii BVlgari Serpenti Seduttori. 

Tendințele la ceasuri în 2022, pe care le cunoaștem deja

Dacă dețineți ceasuri ceramice, ceasuri de culoare albă sau produse minimaliste roz cu cadranul mic, nu trebuie să disperați. Toate aceste ceasuri de modă din anul 2021 pot fi încă purtate și ca tendințe la ceasuri în 2022. Ceasurile, în sine, fac parte printre accesoriile de modă care nu se demodează.

V-a plăcut articolul? Nu uitați să-l distribuiți

Distribuiți

Cele mai noi articole