Cele mai bune mărci de ceasuri la prețuri accesibile: Ceasuri calitative pe care vi le puteți permite

Aceste mărci se numără printre cei mai buni producători de ceasuri la prețuri accesibile
Distribuiți
LinkedIn

Nu trebuie să conduceți un Porsche pentru a vă simți în siguranță pe șosea. Și nici nu trebuie să investești într-un Rolex pentru a purta la încheietura mâinii un ceas de calitate. Doar o mică parte a populației își poate permite să investească zeci de mii de euro într-un ceas. Utilizatorul mediu din ziua de azi caută un ceas accesibil la preț, cu un bun randament al investiției. Printre calitățile cheie se numără o bună funcționalitate, o durabilitate ridicată care merge mână în mână cu o viață lungă și, bineînțeles, un design de bun gust. Care sunt cele mai bune mărci de ceasuri din punct de vedere al eficienței pentru utilizatorul mediu? Iată o scurtă trecere în revistă.

Conținutul articolului

Ceasuri la prețuri accesibile de producție elvețiană

Orologeria elvețiană poate fi descrisă și ca o artă construită pe tradiție. Pe lângă mărcile de lux precum Rolex, Patek Philippe și TAG Heuer, există și ceasornicari elvețieni care oferă ceasuri accesibile de o calitate excelentă.

Alpina

Compania elvețiană Alpina produce ceasuri din 1883. Pe piața actuală, aceasta este cunoscută ca pionier al ceasurilor sport moderne și oferă o gamă largă de cronometre antimagnetice, rezistente la șocuri și rezistente la apă. Alpina și-a construit reputația pe inovație și pe o abordare care onorează calitatea. Toate modelele sunt produse intern de către producător. Ceasurile sale se remarcă prin buna calitate a construcției și prin nivelul excelent de măiestrie și precizie.

Dacă vorbim despre ceasuri accesibile la preț, modelele Alpina se numără printre cele mai bine cotate din această categorie. Prețurile din catalogul acestei mărci încep de la aproximativ 5.000 de lei.

Marca Tissot aparține printre cele mai bune pe care le are de oferit piața de ceasuri accesibile.

Tissot

Calitate elvețiană, istorie îndelungată și prețuri accesibile. Marca Tissot este prezentă pe piață din 1853. Ceasurile Tissot se numără printre cele mai accesibile ceasuri de lux. Cu siguranță nu trebuie să aveți îndoieli cu privire la calitatea măiestriei lor. Marca aparține grupului Swatch, alături de alte companii precum Omega, Hamilton și Mido. Tissot a fost, de asemenea, creditat cu mai multe inovații în lumea orologeriei. Pentru a numi doar câteva, primele ceasuri antimagnetice, cu piatră sau din lemn.

Ceasurile la prețuri accesibile Tissot pot fi cumpărate de la 1500-2000 de lei. Prețurile din cataloage sunt cel mai adesea la nivelul de 2500- 3000 de lei, dar există și modele al căror preț atacă sume cu patru cifre.

Ceasuri la prețuri accesibile de producție japoneză

Japonezii sunt cunoscuți pentru calitate, sofisticare tehnică, inovație și eficiență ridicată. La fel și ceasurile lor. Vă prezentăm cele mai bune mărci de ceasuri de origine japoneză.

Seiko

Se spune că, Seiko oferă vibrații Rolex la o fracțiune din preț. Una dintre cele mai bine vândute mărci de ceasuri din lume își are rădăcinile în Japonia și datează din 1881. Portofoliul Seiko cuprinde o gamă de stiluri și multe modele cu caracteristici similare cu cele ale ceasurilor gigantului elvețian, dar cu un aspect mai puțin formal. Producătorul își compune, de asemenea, propriile mișcări cu cuarț, cu care, de altfel, a intrat pe piață.

Deși Seiko a fost în primul rând un producător de ceasuri accesibile, acum oferă o gamă de modele în intervale de preț din ce în ce mai mari. Indiferent dacă plătiți 500 de lei sau 2500 de lei pentru un ceas Seiko, puteți fi siguri că faceți una dintre cele mai bune investiții de pe piața actuală a ceasurilor.

Casio este un stâlp în domeniul ceasurilor de calitate și accesibile.

Casio

Japoneza companie Casio are o poziție similară în lumea orologeră cu cea pe care o are Skoda pe piața noastră auto. Nu are nevoie de nicio prezentare specială și oferă o foarte rezonabilă calitate la un preț rezonabil. Oferta include în principal ceasuri digitale și cu cuarț. În catalogul Casio apare totul, de la modele outdoor la ceasuri sociale sau retro.

Dacă sunteți în căutarea unor prețuri cu adevărat prietenoase, Casio este una dintre cele mai bune mărci pe care le puteți alege pe piața actuală. Puteți cumpăra unul cu mai puțin de 500 de lei. În acest fel, te poți baza pe faptul că producătorul menține prețurile mici fără a sacrifica calitatea.

Citizen

Ceasurile Citizen au reputația de a fi cele mai precise ceasuri de pe piață. Marca japoneză a fost fondată în 1930 de investitori japonezi și elvețieni. Astăzi, este recunoscut pentru o serie de inovații. I se atribuie primul ceas atomic cu mai multe benzi, precum și inventarea mișcării cu energie solară. Ceasurile Citizen sunt o combinație de preț rezonabil, durabilitate ridicată și performanță bună.

Deși Citizen se numără printre cele mai bune mărci de pe piață, își menține un preț excelent. Ceasuri de calitate pot fi găsite în cataloagele sale începând cu doar 1000 de lei.

G-Shock

Deși ceasurile G-Shock provin de la Casio, popularitatea lor îi face să merite o atenție specială în analiza noastră. Dacă ești genul de om care practică activități în aer liber, cu siguranță ai mai auzit de această marcă. Durabilitatea este sinonimă cu ceasurile G-Shock. Modelele individuale rezistă în mod fiabil la șocuri, apă, condiții meteorologice dure până la extreme. Datorită structurii lor robuste, acestea au câștigat chiar atributul de „ceas incasabil”.

În gama G-Shock, veți găsi atât modele digitale, cât și analogice, pe care le veți recunoaște cu încredere datorită designului lor specific. Prețurile din cataloage încep de la doar 500 de lei. Deja în echipamentul de bază, puteți conta pe durabilitatea de înaltă calitate care reprezintă filozofia mărcii.

Ceasuri la prețuri accesibile de producție americană

America înseamnă diversitate, creativitate și simț al modei. Unicitatea ceasurilor de dincolo de marea albastră constă în sofisticarea designului lor. Pe lângă gust, mărcile de ceasornicărie pe care vi le vom prezenta mențin, de asemenea, un nivel acceptabil de calitate orologieră.

Timex

Ce au în comun Mickey Mouse, Snoopy și Bill Clinton? Da! Ceasurile Timex. Diversitatea este una dintre principalele caracteristici ale acestei mărci americane, ale cărei origini datează din 1854. Astăzi, Timex, este una dintre cele mai mari companii de ceasuri din lume și există un ceas pentru fiecare. Cronometrele digitale, cu cuarț și automate sunt disponibile într-o varietate de modele.

Dacă sunteți în căutarea unei combinații de funcționalitate, estetică și raport calitate-preț, alegeți un ceas Timex accesibil. Prețurile din cataloage încep de la sume cu două cifre.

Brandul de modă Fossil produce ceasuri de modă la prețuri accesibile

Fossil

Americana marcă Fossil a văzut lumina tiparului în 1984. Ceasurile sale îmbină moda clasică cu cea retro cu o doză generoasă de inovație. Modelele individuale sunt distincte, elegante și accesibile. Marca se mândrește cu sustenabilitatea și se străduiește să elimine impactul asupra mediului înconjurător. Purtătorii cărora le pasă de planetă și care doresc să arate și să se simtă bine se orientează către ceasurile Fossil la prețuri accesibile.

Prețurile din cataloagele inspirate ale mărcii americane încep de la 650-750 de lei. În general, ceasurile Fossil depășesc rareori pragul de 1000 de lei.

Calvin Klein

Deși este un ceas de modă american, poartă cu mândrie emblema swiss made. Calvin Klein face parte din Swatch Group și își echipează ceasurile cu mișcări elvețiene de înaltă calitate. Modelele individuale se remarcă prin stilul lor elegant și designul de înaltă calitate. Dacă sunteți interesat de un ceas cu o notă de lux la un preț foarte accesibil, ajungeți la marca Calvin Klein.

Prețurile din cataloage depășesc de obicei 1000 de lei, dar majoritatea modelelor se situează la acest nivel. Producătorul se concentrează în principal pe ceasuri cu cuarț, al căror design este o adevărată sărbătoare pentru ochi.

Tommy Hilfiger

Un nume recunoscut de ani de zile în industria modei și-a găsit locul și în lumea orologeriei. Marca americană Tommy Hilfiger se mândrește cu ceasuri de înaltă calitate și cu un gust incredibil. Portofoliul său include ceasuri sport, clasice și cronografe cu cadrane supradimensionate. Dacă sunteți în căutarea unui ceas cool, care să se potrivească cu ținutele dvs. și să nu se implice prea mult în mișcare, alegeți Tommy Hilfiger.

Ceasurile accesibile la preț Tommy Hilfiger tind să aibă etichete de preț cu trei cifre, dar majoritatea dintre ele rămân sub 1000 de lei.

V-a plăcut articolul? Nu uitați să-l distribuiți

Distribuiți

Cele mai noi articole